Placeholder canvas
Viu-la!
Viu-la!
||||||

El Villarreal CF presenta els nous equipaments oficials per a aquesta temporada 2021/22

El Villarreal ha presentat hui els nous equipaments Joma de la temporada 2021/22 mitjançant una sessió fotogràfica en la qual han participat els futbolistes del primer equip Vicente Iborra, Juan Foyth i Aïssa Mandi i les jugadores del Villarreal Femení Lara Mata, Bea Prades i Marta Querol a l’Estadi de la Ceràmica.

Uns equipaments que el Submarí lluirà en LaLiga, la Champions League i la Copa del Rei i que estrenarà aquest pròxim divendres en el partit amistós que li enfrontarà al València CF en les instal·lacions esportives d’Oliva Nova Golf (18.30 hores).

Com a detalls principals, destaquen el coll en V amb les franges groga i blaves i xicotetes siluetes de l’Estadi de la Ceràmica que es repeteixen per tota la samarreta. A més, ja es coneix el segon i el tercer equipament, adoptant el color roig la visitant i el gris l’alternativa. Joma ha injectat originalitat en la resta de la col·lecció utilitzant un printing geomètric, vertical per a la samarreta roja i degradat en línies diagonals per a la grisa. Per part seua, els porters tindran la diversitat de triar entre dos colors per a vestir els dies de partit: negre i blau clar.

Característiques tècniques

El producte de Joma està reconegut per la seua qualitat i les seues qualitats tecnològiques. En les peces de Villarreal CF, s’han aplicat els estàndards de qualitat de la marca.

Les elàstiques estan fabricades en polièster, que es caracteritza per la seua qualitat i elasticitat, a més de tindre molt bona resistència i fàcil manteniment. Aquest teixit proporciona una excel·lent transpiració gràcies a l’aplicació de l’acabat MICROMESH, que dóna com a resultat un teixit d’última generació capaç de controlar la humitat corporal de l’esportista. Gràcies a aquesta tecnologia, el cos es manté sec i còmode, prevenint-lo del refredament post exercici.

En les zones de major sudoració, on el jugador necessita un extra de transpiració, es reforça amb peces de teixit que substitueix al polièster base per a aportar una extra de comoditat. A això també contribueix el sistema FLATLOCK de costures planes que evita rascades i aporta elasticitat i llibertat de moviments.

Pròximament a les Tendes Oficials

Els aficionats ‘groguets’ podran adquirir els equipaments 2021/22 pròximament a les Tendes Oficials de Vila-real (c/Blasco Ibáñez, 2 i Plaça Major, 19) i a la tenda en línia.

El Villarreal CF agraeix a Joma la seua col·laboració a l’hora de presentar aquesta col·lecció formada pels equipaments i altres peces d’entrenament: dessuadores, samarretes, short, pantalons, corprens d’abric i complements, i una altra de concentració.

Una samarreta per a viure-la. Visquem el moment.

Compartir.