Viu amb intensitat la prèvia davant el Real Madrid!
Viu amb intensitat la prèvia davant el Real Madrid!

HOYOYO

El Villarreal CF i l’APV han preparat un seguit d’actes per a l’afició de cara al duel d’aquest dijous

Els aficionats del Villarreal CF podrà viure intensament les hores prèvies al partit d’aquest dijous davant el Real Madrid a l’Estadi de la Ceràmica (21.30 hores). Hi haurà de tot: ‘Fan Zone’ amb jocs infantils, xocolatada, recollida de material escolar i joguines destinada als centre d’acollida de la província de Castelló, una actuació de freestyle, signatura del llibre ‘Dies de Futbol’ a la Tenda Oficial de l’Estadi de la Ceràmica, celebració d’una nova entrega del Torneig 3×3 Groguet, un manifest contra l’assetjament escolar i presentació de la III part de ‘Nada Será Igual’ i fins i tot els més xicotets de la família podran lliurar la seua carta dels Reis Mags al carter Reial.

L’agenda d’aquest dijous és la següent:

  • 14.30 hores: Dinar oficial de directives al Restaurant Entrelínies de l’Estadi de la Ceràmica.
  • 17.30 hores: Inauguració de la ‘Fan Zone’ amb la disputa del torneig ‘3×3 Groguet’. Els més xicotets també podran gaudir de jocs infantils i pintacares.
  • 18.00 hores: Lliurament de la carta dels Reis Mags, xocolatada, recollida de material escolar i joguines destinada als centre d’acollida de la província de Castelló, ‘photocall’ i actuació de Juanan Freestyle.
  • 18.30 hores: Signatura del llibre ‘Dies de Futbol’ a la Tenda Oficial de l’Estadi de la Ceràmica.
  • 21.30 hores: Passadís del primer equip al Real Madrid com a homenatge pel seu títol en el Mundial de Clubs.
  • 22.15 hores: Manifest contra l’assetjament escolar i presentació de la III part de ‘Nada Será Igual’ al videomarcador amb la participació de ‘Doctore Pollo’ de la ‘Crazycrew’.
Compartir.