skip to content
Villarreal-Sassuolo, dijous 14 a les 21.30 h
Villarreal-Sassuolo, dijous 14 a les 21.30 h

3e08eb2bcaaf7de3eed62beeb1a68ce6

El XV Trofeu de la Ceràmica, patrocinat per Bestile, serà emès en directe per GolT

Després que es confirmara el rival fa només deu dies, la XV edició del Trofeu de la Ceràmica Mahou 5 Estreles ja té horari: el partit entre el Villarreal i la US Sassuolo tindrà lloc el dijous 14 d’agost en El Madrigal a partir de les 21.30 hores. El xoc, patrocinat per Bestile, serà retransmès en directe per la plataforma GolT i és una de les cites ineludibles de l’estiu per al Submarí, ja que serveix de presentació a casa davant l’afició com a preludi del que serà el començament de la temporada.

Serà una nova edició del Trofeu de la Ceràmica més tauleller que mai, ja que Sassuolo és una petita ciutat industrial de 41 mil habitants en la província de Mòdena que basa la seua economia principalment en les fàbriques de ceràmica. La UE Sassusolo va disputar en la 13-14 la seua primera temporada a la Sèrie A de el ‘calci’, en la qual va aconseguir la permanència en acabar en la posició 17, marcant la línia de la salvació per dos punts, assegurant-se així un altre any més en la màxima categoria.

Una ciutat xicoteta, taulellera, amb un equip de futbol que està donant els seus primers passos amb il·lusió en la primera divisió nacional i que segurament tindrà com a espill al Villarreal CF que, a la fi de la dècada del 90 i en un entorn molt similar, començaria a forjar els fonaments per a assentar-se en la ‘elit’.

Compartir.