Villarreal CF TV t’acosta tota l’actualitat
Villarreal CF TV t’acosta tota l’actualitat

ACF FOTOGRAFÍA

El programa oficial del Submarí repassa el partit de Lliga davant del Sevilla

El programa oficial del club, Villarreal CF TV, oferirà a partir d’aquesta tarda l’anàlisi i el millor resum del partit disputat ahir pel Submarí contra el Sevilla a El Madrigal. Els aficionats podran gaudir de les entrevistes amb els futbolistes i d’imatges exclusives.

Els seguidors tornaran a ser protagonistes del programa, ja que Endavant Província va promocionar fins a cinc localitats castellonenques en aquest partit de Lliga davant els andalusos.

El planter també tindrà el seu espai, ja que els aficionats podran veure un complet resum del partit que va disputar el Juvenil A de Divisió d’Honor contra el Real Murcia al camp 5 de la Ciutat Esportiva.

Segueix el programa a la web oficial i en les televisions locals

El programa s’emetrà avui a les 19.30 hores en Teve 4 (repetició a les 24.00), a les 21.00 hores al Canal 56 (més repeticions) ia les 22.00 hores a Plana 2 TV. Per descomptat també estarà disponible a la web oficial del Villarreal durant tota la setmana. En Televisió de Castelló (TVCS) s’emetrà avui a les 00.00 hores i demà es repetirà a les 10.15 hores.

Compartir.