skip to content
‘Villarreal CF Runners’ segueix creixent
‘Villarreal CF Runners’ segueix creixent
HOYOYO

Els abonats que se sumen al projecte tindran descomptes en diverses proves d’atletisme

El Villarreal CF ha renovat el seu conveni amb la Societat Esportiva Correcaminos, organitzadora de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP i de la Marató València. D’aquesta manera, el club tornarà a col·laborar amb les millors curses d’Espanya amb diferents accions. Després d’aquest acord es referma el club ‘Villarreal CF Runners’, que pretén reunir els aficionats grocs que comparteixen la seua passió pel futbol i, per descomptat, també l’atletisme.

Per segon any consecutiu, i gràcies a l’esforç del club, els abonats del Submarí Groc que vulguen formar part del ‘Villarreal CF Runners’ tindran importants descomptes en la Mitja Marató València Trinidad Alfonso (28 d’octubre), a la 10k València Trinidad Alfonso (2 de desembre) i en la Marató València Trinidad Alfonso EDP (2 de desembre).

Per apuntar-se a les carreres com part de l’equip ‘Villarreal CF Runners’, els interessats tan sols han de dirigir-se a la Tenda Oficial de l’Estadi de la Ceràmica. Properament es donarà a conèixer el dia exacte de l’inici d’inscripció. Després de realitzar la inscripció a la prova corresponent, els aficionats podran recollir el seu dorsal a l’estand del Villarreal CF situat a la Fira del Corredor els dies previs a cada carrera. Les places són limitades. Allà se’ls lliurarà també la samarreta oficial de ‘Villarreal CF Runners’. En el cas que alguns abonats estiguen ja apuntats a les proves, també rebran la seua samarreta presentant el dorsal assignat i el seu abonament del Villarreal CF a l’estand del club a la Fira del Corredor.

Els abonats del Villarreal CF, que s’hagin inscrit a les proves a través de la Tenda Oficial de l’Estadi de la Ceràmica, podran recollir el seu dorsal a l’estand del club a la Fira del Corredor durant els dies previs a les carreres. Hauran de presentar el ‘tiquet’ lliurat a la Tenda Oficial.

Per a més informació es pot contactar amb el club a la següent adreça de correu electrònic: cvfrunners@villarrealcf.es

Preus de les carreres per als abonats que formin part de ‘Villarreal CF Runners’:

  • Mitja Marató València Trinidad Alfonso (28 d’octubre): 18 euros amb samarreta de ‘Villarreal CF Runners’. La inscripció es tancarà en esgotar les places disponibles.
  • 10k València Trinidad Alfonso (2 de desembre): 12 euros amb samarreta de ‘Villarreal CF Runners’. La inscripció es tancarà en esgotar les places disponibles.
  • Marató València Trinidad Alfonso EDP (2 de desembre): 35 euros amb samarreta de ‘Villarreal CF Runners’. La inscripció es tancarà en esgotar les places disponibles.

Per a més informació sobre les carreres es pot visitar els següents enllaços:

Compartir.