Vietto: “Tot està en les nostres mans”
Vietto: “Tot està en les nostres mans”
ACF FOTOGRAFÍA

El ‘7’ del Submarí va marcar l’1-0 contra el Borussia Mönchengladbach

Luciano Vietto va ser un dels grans protagonistes del duel d’anit contra el Borussia Mönchengladbach en anotar un dels dos gols del Submarí davant els alemanys. El punta argentí confia en les possibilitats del Submarí, que segueix depenent de si mateix per a obtenir la passada als setzens de final de l’Europa League. “Tot està en les nostres mans. Queda un partit de la fase de grups i és com una final, així que anirem a aconseguir la passada allí. Crec que en el primer temps hem sigut superiors, encara que en el segon potser han sigut ells els que han dominat una mica més. Ha sigut un gran partit, molt intens, i al final hem acabat amb un empat, que deixa obert el grup per a l’última jornada. Tenim una clara oportunitat de seguir avant, falta un partit de la fase de grups i anirem a Xipre a per la classificació”.

Quant a l’anàlisi del partit davant els alemanys en El Madrigal, Vietto va ressaltar el sabor agredolç del resultat, ja que els grocs es van avançar per dues vegades i van acabar sumant un punt. “Les sensacions són una mica amargues, perquè podríem haver aconseguit els tres punts després del partit que hem fet. Sempre és bo marcar, però l’important era la victòria i, per desgràcia, no es va poder aconseguir”.

A més a més, segons el davanter groc, el Villarreal s’enfronta ara a un altre desafiament, ja que el diumenge visita en Lliga al Córdoba (Estadi L’Arcàngel, 19.00 hores) amb la necessitat de guanyar per a mantenir-se en la zona alta de la taula. “En Lliga hem de seguir la línia de Getafe i tractar de guanyar a Córdoba. L’altre dia va costar, però van anar tres punts valuosos i hem de continuar així. No serà fàcil perquè el Córdoba necessita guanyar i eixirà a per totes, però nosaltres també tenim les nostres armes. A més, ens fan falta els punts per a mantenir-nos ben col·locats en la classificació”.

Compartir.