Vietto, l’assaltant de grans estadis
Vietto, l’assaltant de grans estadis
LFP

El davanter argentí va marcar al Camp Nou com ja ho fes al Calderón

Luciano Vietto s’està convertint en una de les sensacions d’aquesta Lliga. El davanter argentí és el màxim golejador del Villarreal aquesta temporada amb 15 gols entre Lliga (10) i UEFA Europa League (5). Ahir a la nit, va ser capaç de marcar davant el Barcelona al Camp Nou després d’una espectacular jugada de Giovani dos Santos i s’erigeix així en un assaltant dels grans estadis, ja que també va marcar davant l’Atlético de Madrid al Vicente Calderón en la jornada 15 del present campionat domèstic.

El ‘7’ del Villarreal ha lamentat que el seu gol no servís per puntuar al Camp Nou: “La veritat va ser una llàstima perquè veníem d’una ratxa molt bona i vam fer moltes coses bé. Al final, vam perdre contra un dels millors equips del món, però crec que vam fer un gran partit. Jugar al Camp Nou és una cosa única. Un sempre somia amb aquest tipus de coses”.

Per Vietto, aquest és el camí a seguir de cara a l’eliminatòria de semifinals de la Copa del Rei contra el Barcelona: “Vam defensar bé i vam sortir amb perill a la contra. Vam trobar la manera de fer mal al Barcelona i intentarem repetir-ho en el partit de Copa del Rei. Cal seguir amb aquesta línia, que és bona. La Copa serà diferent en ser dos partits, però tot pot passar. Si juguem com en aquest partit de Lliga serà una bonica a semifinal. El Barça ha arrencat el 2015 de manera fabulosa, però hem de confiar en les nostres virtuts”.

Segons el davanter del Submarí, aquest equip té un prometedor futur per davant: “Som un grup de nois joves que volem aprendre i tenim jugadors bons en totes les línies”.

Compartir.