Victòria i liderat (3-2)
||||

El Mini Submarí torna al més alt de la classificació després de véncer en un disputat partit al CD Castellón gràcies als gols d’Arana i Iosifov

L’equip de Miguel Álvarez va aconseguir la victòria en el partit ajornat de la jornada 13 disputat durant la vesprada d’ahir en el Mini Estadi. Els grocs van regalar una barallada victòria a la seua afició i sumen tres punts importants que els col·loquen en el més alt de la classificació del grup 2 de la Primera RFEF.

El partit va començar amb una gran intensitat per part dels dos equips, una cosa pròpia d’un derbi en el qual, a més, s’enfrontaven dos equips de la zona alta. Grocs i albinegres disputaven cada xoc com si fora l’últim buscant el primer gol que els donara avantatge en el max. Malgrat les temptatives inicials del quadre groc, seria el CD Castellón el que colpejaria primer amb un gol de César Díaz en el minut 11.

El filial groc no anava a baixar els braços i prop del quart d’hora de partit Arana, amb un tir col·locat des de fora de l’àrea, anava a tindre una gran oportunitat per a aconseguir un empat que de moment es resistia. Les ocasions per part del filial ‘groguet’ continuaven arribant. Sergio Lozano ho intentava amb un llançament de falta pròxim a la frontal, però que acabaria traient el meta castellonenca.

De nou, en el minut 34 de partit, Sergio Lozano anava a ser el protagonista d’una altra gran ocasió del filial groc quan, una altra vegada amb un llançament de falta directe, posava en seriosos problemes al porter albinegre.

La insistència del Mini Submarí anava a tindre els seus fruits. En el minut 38 del primer acte Migue Leal posava un bon centre al segon pal que trobava el cap d’Arana, qui rematava la pilota al fons de la porteria. El davanter canari, que ja suma huit gols aquesta temporada, posava les taules en el derbi.

El gol va asseure molt bé al conjunt dirigit per Miguel Álvarez que buscava desfer la igualtat abans del descans. Per tercera vegada en el partit, Sergio Lozano continuava intentant sumar un gol al caseller i que només va evitar, després d’una gran jugada individual del migcampista ‘groguet’, el travesser.

Amb 1-1 i un Mini Submarí que va sotmetre al conjunt albinegre en els últims compassos de la primera meitat, el partit va marxar al descans.

No va poder ser millor l’inici de la segona part. Després de 10 minuts en els quals tots dos conjunts barallaven cada pilota amb l’objectiu de portar la iniciativa, el Villarreal B anava a obtindre de nou el premi del gol. En el minut 55, el 9 del filial groc, Arana, prolongava el seu dolç estat de forma anotant el segon gol de la vesprada, tant en el seu compte particular com per al Mini Submarí, amb un bon tret creuat després d’una sèrie de rebutges en l’àrea castellonenca.

En el minut 67 el Castellón tornava a empatar el max per mitjà de Diori aprofitant una jugada a pilota parada.

No obstant això, el partit tenia reservada una alegria final per a tots els ‘groguets’. En el minut 80, Nikita Iosifov, que havia entrat al camp minuts abans en substitució de Diego Collado, s’inventava una jugada en la qual es marxava de fins a dos defensors castellonencs per a acabar afusellant la porteria d’Álvaro Campos en l’esquerra i que avançava als grocs en l’electrònic per 3-2.

Amb aquest resultat conclouria el partit. El Villarreal B, gràcies al doblet d’Arana i a l’espectacular tant de Nikita Iosifov, va aconseguir els tres punts i torna a situar-se com a líder en solitari del grup 2 de la Primera RFEF.

Fitxa tècnica

Villarreal B: Iker Á.; M. A. Leal, Martín, P. Iñiguez, Tasende; S. Lozano (m. 86, Ramón Bueno), A. Del Moral, Carlo, D. Collado (m. 68, Iosifov); Pacheco (m. 68, Ahn) i Arana (m. 86, Á. Forés).

CD Castellón: Á. Campos; Moyano, I. Diori, Sibille, Aarón (m. 83, Koke), Salva Ruiz; Borja M. (m. 83, A. Marcos), D. Torres, Kandoussi; Mario Barco (m. 83, Cubillas) i César Díaz (m. 70, Ortuño).

Gols: 0-1. Min 11: César Díaz. 1-1. Min 38: Arana. 2-1. Min 55: Arana. 2-2. Min 67: I. Diori. 3-2. Min 80: Iosifov.

Àrbitre: Germán Cid Camacho (Comité Castellà Lleonés). Va amonestar al local Iosifov i als visitants Sibille, Borja M. i Salva Ruiz.

Incidències: Partit entre el Villarreal B i el CD Castellón, corresponent a la jornada 13 del grup 2 de Primera RFEF, que va ser ajornat i s’ha disputat hui en el Mini Estadi.