Vicky Yarnold, una fidel groga a Anglaterra
Vicky Yarnold, una fidel groga a Anglaterra
||||

Vicky Yarnold va passar un any a Espanya que li va servir per a convertir-se en una gran aficionada del Villarreal

Vicky Yarnold es va enamorar del Villarreal CF durant el seu any universitari a l’estranger. L’estudiant de la Universitat de Chester va passar una temporada fent pràctiques en el club, on va treballar en el Departament Internacional, a més d’ajudar a l’equip tècnic en la pedrera. “Gràcies a això, vaig aprendre molt de sobre el club i em vaig aficionar a seguir al primer equip. M’encanten els valors del club i el seu compromís amb els seus seguidors i amb la comunitat. Per això sent que he desenvolupat una forta connexió amb el club, fins i tot havent-lo seguit només durant unes poques temporades”, va explicar.

La ‘grogueta’ internacional es va convertir en una assistent habitual als partits, tant a casa com fora: “Vaig assistir a la majoria dels partits a casa durant la temporada 2019/20, ja que tenia l’abonament del club. Els dies de partit a Villarreal són d’èxtasi tant dins com fora de l’estadi. Durant els prolegòmens del partit tots els aficionats es reuneixen fora de l’estadi per a socialitzar i es realitzen diverses activitats organitzades pel club. També he viatjat a diversos partits fora de casa per a fer costat a l’equip, i fins i tot vaig viatjar amb la Penya Oficial del Villarreal en el seu viatge organitzat amb autobús per a veure els quarts de final de la Copa del Rey contra el Mirandés. Va ser una experiència inoblidable, ja que vaig rebre l’experiència completa de la penya, i vaig entaular una gran relació amb aficionats que comparteixen la mateixa passió per l’equip”.

Vicky destaca el seu moment favorit de la seua estada a Espanya: “El meu millor record va ser quan vaig tindre l’oportunitat de veure el partit del Villarreal contra l’Atlético de Madrid en l’estadi Wanda Metropolitano. Estava asseguda entre la resta dels aficionats del Villarreal en primera fila, a pocs metres de la banqueta visitant. Em vaig sentir molt prop de tota l’acció i record l’emoció quan Paco Alcácer va marcar el primer gol que va avançar al Villarreal”.

Malgrat això, és el número 10 del Villarreal el jugador favorit de l’anglesa: “El meu jugador favorit del Villarreal és Vicente Iborra. Soc el seu fan des de fa molts anys, ja que tinc una relació personal amb diversos dels clubs en els quals ha jugat. Crec que l’impacte que ha tingut en l’equip quant a la seua força i lideratge en el centre del camp ha sigut extraordinari, i abans de la seua recent lesió es va convertir en un membre clau de la plantilla”, va afegir.

Vicky va concloure subratllant el molt que li agrada formar part de la família mundial dels grocs: “M’encanta ser seguidor del Vila-real per moltes raons, però una de les principals és que em fa sentir part d’una família. El club té seguidors de tot el món amb els quals em sent molt connectat gràcies a les xarxes socials”.

En el Villarreal CF, a través de la sèrie #YellowsAroundTheWorld, contarem les històries d’alguns dels majors aficionats internacionals del Submarí.

Compartir.