Vibra de nou amb Villarreal CF TV!
Vibra de nou amb Villarreal CF TV!

LALIGA

El programa oficial repassa la victòria a Màlaga i la resta d’actualitat del Submarí

Villarreal CF TV t’acosta hui tota l’actualitat del teu equip favorit. L’espai comptarà amb la informació més destacada del partit de lliga del Submarí davant el Màlaga CF en La Rosaleda (0-2), així com amb les entrevistes més exclusives als protagonistes.

A més, el programa també centrarà la seua atenció en Endavant Vila-real, ja que la localitat serà protagonista en el pròxim partit de lliga en El Madrigal davant la Real Sociedad (diumenge, 18.30 hores).

La Cantera Grogueta també tindrà el seu lloc reservat. El programa comptarà amb el resum del partit que va disputar el Villarreal B davant el Sabadell en el Mini Estadi i que es va saldar amb victòria del filial groc per 3-1.

Villarreal CF TV, en la web oficial i en les televisions locals

El programa s’emetrà hui a les 21.00 hores en Teve 4, a les 22.00 hores a Plana2 i a Televisión de Castellón Mediterráneo (TVCS) a les 22.30 hores. Ja aquest dimarts, el programa s’emetrà en el Canal 56 a les 21.00 hores. Per descomptat també estarà disponible en la web oficial de Villarreal CF TV durant la setmana.

Compartir.