“Anem a gaudir d’una gran temporada”
“Anem a gaudir d’una gran temporada”
ACF FOTOGRAFÍA

Fernando Roig, il·lusionat, demana el suport de l’afició groga

El president del Villarreal, Fernando Roig, es va mostrar molt il·lusionat amb la pròxima temporada en la qual el Submarí tindrà la possibilitat de tornar a jugar a Europa, en cas de superar la fase prèvia, després d’haver-se assentat en l’elit del futbol espanyol novament. “Ja hem tancat el fitxatge d’Asenjo que era molt important, avui presentem a un gran jugador com Cheryshev i hi haurà més incorporacions, ja que cerquem l’objectiu de sempre: millorar l’equip cada any. Com sempre i amb humilitat, el primer objectiu serà la permanència i després pensarem en gran. Estic convençut que farem una gran temporada”, va assegurar el màxim mandatari en la presentació oficial de l’extrem rus, en qui es va desfer en elogis. “És un gran jugador, jove, hàbil, té velocitat i moltes ganes de fer una gran campanya en el Villarreal. Estem segurs que va a ser una molt bona experiència per a les dues parts”, va apuntar.

El directiu groguet també va insistir en la importància de la companyia de l’afició. “El que li demane a la gent del Villarreal i de la província és que s’abone, que són molt bones les condicions per a poder fer-ho i necessitem que vengen, que ens recolzen, que segur anem a gaudir de la Lliga, Europa League i Copa del Rei. Demà s’acaba la primera part de la campanya i, de moment, estem contents amb les xifres que manegem, mancant que es tanque en aquests últims dos dies”, va explicar.

Finalment, Roig també va fer referència amb orgull al nou projecte que té en ment de la construcció d’una nova Ciutat Esportiva a Vila-real: “Estem preparant la documentació perquè en les pròximes setmanes puguem seguir avançant en aquest assumpte. Serà molt semblada a la qual avui és la del Villarreal, excepte els camps d’herba natural. Per descomptat que serà alguna cosa molt important per a la província de Castelló, per la demanda social de gent jove que vol jugar al futbol. L’objectiu serà gaudir i formar jugadors a través del CD Roda, un club amb el qual mantenim conveni des del 2006. Serà una Ciutat Esportiva molt bonica”.

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/components/com_hdflvplayer/videos/1615_video.mp4{/mp4remote}
Compartir.