skip to content
“Vam oferir una gran versió, tot i l’empat”
“Vam oferir una gran versió, tot i l’empat”

HOYOYO

Lopetegui ha ressaltat la quantitat d’ocasions i la solidesa defensiva que ha ofert Espanya

El seleccionador espanyol Julen Lopetegui va comparèixer davant els mitjans de comunicació durant la roda de premsa post-partit de l’Espanya-Suïssa. El tècnic de ‘La Roja’ va destacar la gran actuació que va oferir el quadre nacional, tot i no poder aconseguir la victòria: “Sempre hi ha coses a millorar, es guanye o no. Estem encara en fase de preparació. A hores d’ara, el més important és que hem ofert una bona actuació i no hi ha hagut cap lesionat. Seguirem treballant per arribar al Mundial en plenitud de condicions”.

Per Lopetegui, el resultat no correspon amb el ofert per ‘La Roja’ al terreny de joc. “Sempre volem guanyar, fins en els amistosos. No ho hem aconseguit, però hem estat superiors al nostre rival, generant moltes ocasions davant un dur oponent. A més, en el pla defensiu, amb prou feines els hem donat alternatives”, va explicar el preparador basc.

Finalment, el seleccionador espanyol ha fet menció a la sonora ovació que ha rebut l’avui capità del combinat nacional, Andrés Iniesta. “Ha estat més que merescuda. A més de tractar-se d’un reconeixement a la seua trajectòria, aquesta nit ha estat a un nivell excel·lent”, va exposar.

 

Compartir.