Placeholder canvas
Valentia i control per a competir en El Sadar
Valentia i control per a competir en El Sadar

Unai Emery subratlla la dificultat del partit davant un Osasuna intens i molt recognoscible

L’entrenador del Villarreal, Unai Emery, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit davant el CA Osasuna, que se celebrarà aquest dissabte en l’Estadi El Sadar (18.30 hores): “És un camp sempre difícil. Juguen amb molta intensitat. La pressió és la seua arma principal i l’executen millor que ningú”.

Per a Emery, la clau del partit serà mantindre la idea de joc i intentar portar el pes del partit davant un rival difícil: “La base serà que nosaltres siguem capaces de tindre el control del partit com volem i portar-lo on volem. Com sempre l’objectiu demà serà guanyar, però sabem de la dificultat davant un Osasuna que està en la part baixa de la taula, però que serà el mateix Osasuna de sempre”.

Finalment, el tècnic d’Hondarribia ha ressaltat la importància que adquireixen tots els jugadors de la plantilla i la possibilitat d’efectuar fins a cinc canvis: “És molt important l’equip perquè en un partit de 90 minuts passen moltes coses, hi ha molt de desgast. Llavors els jugadors de banqueta són molt importants. Els cinc canvis que tenim ens donen un ventall de possibilitats molt ampli per a poder prendre diferents decisions en el partit i demà serà així”.

Compartir.