skip to content
Uns bessons groguets de bressol
Uns bessons groguets de bressol
||||

Teo i Mauro porten tota la seua vida defensant la samarreta del Villarreal a Miralcamp i animant en La Ceràmica

Els germans Teo i Mauro Bou Sarrión porten 11 anys al Villarreal, més de dos terços de la seua vida. Van començar en psicomotricitat, l’etapa prèvia a la categoria prebenjamí en la Cantera Grogueta, i als dos anys de començar a divertir-se a Miralcamp ja estaven federats defensant els colors del Villarreal, com continuen fent actualment en el Cadet B del Submarí.

Els Bous Sarrión formen part dels nombrosos germans que formen part del futbol base del Villarreal, amb la particularitat de ser bessons, jugar junts des de xicotets i tindre unes característiques quasi idèntiques, tant físiques com en el terreny de joc.

Tan sols va haver-hi un any en què aquests centrals destres amb bona eixida de pilota van estar separats sobre el verd. Va ser en la seua última temporada en el Futbol 8 groguet, quan Teo va estar en l’Aleví A, disputant així LaLiga Promises, i Mauro va eixir al CD Roda, en conveni amb la Cantera Grogueta. No obstant això, en Infantil ja van tornar a compartir vestuari.

D’altra banda, el fet d’haver jugat (quasi) sempre junts és un plus sobre el terreny de joc. “Ens entenem a la perfecció”, explica Teo, al que el seu germà afig que “jugar tots dos de centrals també és un avantatge” per a incrementar-se aquesta compenetració en el verd.

No se sap si únicament per les seues característiques o si també per cosa del destí, Teo va anar retardant la seua posició de davanter a migcampista i, posteriorment, a central amb el pas dels anys fins a jugar al costat del seu germà. Al seu torn, Mauro també pot actuar com a lateral dret si el cos tècnic el requereix de manera puntual.

Tal és aquest enteniment dels germans Bou, companys d’habitació en tots els desplaçaments, que Teo assegura que el seu millor moment en la Cantera Grogueta va ser “jugar LaLiga Promises a Vila-real”, mentre que per a Mauro, guanyador d’importants tornejos amb el Villarreal, va ser “veure-li a ell jugar aqueixa Promises”.

Groguets des que van nàixer

Aquests bessons nascuts a Vila-real senten els colors des que tenen ús de raó i, per a ells, poder jugar al màxim nivell en l’equip del seu poble “és un regal” i “una oportunitat que no es pot rebutjar”. I és que Teo i Mauro han mamat el Villarreal des de xicotets, ja que el seu avi, Manuel Sarrión (Albuixech, 1950), forma part del consell d’administració de l’entitat groga.

Com no podia ser d’una altra manera, venint de família i defensant la seua elàstica cada setmana pels camps de la Comunitat, els Bous Sarrión són groguets al 100%, sent el Villarreal una part important de la seua vida.

Entre Miralcamp i La Ceràmica

Els caps de setmana, a més de quallar grans partits amb el seu equip, que ha finalitzat en el tercer lloc en la Lliga Preferent Cadet aquest passat cap de setmana, són uns habituals en l’Estadi de la Ceràmica per a animar al primer equip i, tal com ells mateixos confessen, “en les prèvies” abans de les grans cites, com les viscudes aquesta temporada en la Lliga de Campions.

Els compromisos amb el Cadet B els han impedit viatjar enguany als massius desplaçaments de l’afició groga en Champions, però Teo i Mauro no es van perdre la gloriosa final de l’Europa League a Polònia. Allí, van veure guanyar el primer títol de la seua història a l’equip del seu cor.

Compartir.