skip to content
Una setmana il·lusionant per al Submarí
Una setmana il·lusionant per al Submarí

El conjunt d’Unai Emery afronta una setmana amb dos partits importants, davant el Levante UD en Copa del Rey i enfront de l’Elche CF en LaLiga

El Villarreal CF prepara una setmana exigent amb dos nous compromisos importants lluny de l’Estadi de la Ceràmica. Després de sumar un punt en l’últim encontre de lliga davant la Real Sociedad (1-1), el Submarí inicia una nova setmana amb dos derbis en l’horitzó. El conjunt dirigit per Unai Emery visitarà aquest dimecres l’Estadi Ciutat de València per a disputar el partit corresponent als quarts de final de la Copa del Rey davant el Levante UD A més, el dissabte el Submarí s’enfrontarà a l’Elche CF en l’Estadi Martínez Valero, en una nou partit de la competició de lliga. Coneix amb detall el planning de la setmana del Villarreal CF:

Dilluns, 1 de febrer

10.30 hores: Entrenament a la Ciutat Esportiva.

Dimarts, 2 de febrer

10.30 hores: Entrenament a la Ciutat Esportiva.

Dimecres, 3 de febrer

19.00 hores: Levante UD-Villarreal CF, corresponent a l’eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rey que es jugarà en l’Estadi Ciutat de València.

Dijous, 4 de febrer

10.30 hores: Entrenament a la Ciutat Esportiva.

Divendres 5 de febrer

16.00 hores: Entrenament a la Ciutat Esportiva.

Dissabte, 6 de febrer

18.30 hores: Elche CF-Villarreal CF, corresponent a la jornada 22 de LaLiga 20/21 que es disputarà en l’Estadi Martínez Valero.

Diumenge, 7 de febrer

Descanso.

Compartir.