skip to content
Una setmana exigent per al Submarí
Una setmana exigent per al Submarí

El Villarreal CF afronta una setmana amb dos partits importants, davant el Girona FC en Copa del Rey i contra la Real Sociedad en LaLiga

Màxima il·lusió per a fer front a una setmana important. Després de sumar un punt en l’últim partit de lliga davant la SD Huesca (0-0), el Villarreal CF està enfocat en els dos encontres que disputarà aquesta setmana. El Submarí visitarà aquest dimarts Montilivi per a enfrontar-se al Girona CF en l’enfrontament corresponent als huitens de final de la Copa del Rey. A més, el dissabte el conjunt ‘groguet’ rebrà a la Real Sociedad en l’Estadi de la Ceràmica, en un partit important per a les aspiracions europees del Submarí. Coneix detalladament el planning de la setmana del Villarreal CF:

Dilluns, 25 de gener

10.30 hores: Entrenament a la Ciutat Esportiva.

Dimarts, 26 de gener

21.00 hores: Girona FC-Villarreal CF, corresponent a l’eliminatòria de huitens de final de la Copa del Rey que es jugarà en l’Estadi de Montilivi. 

Dimecres, 27 de gener

Descans.

Dijous, 28 de gener

10.30 hores: Entrenament a la Ciutat Esportiva.

Divendres, 29 de gener

10.30 hores: Entrenament a la Ciutat Esportiva.

Dissabte, 30 de gener

21.00 hores: Villarreal CF-Real Sociedad, corresponent a la jornada 21 de LaLiga 20/21 que es disputarà en l’Estadi de la Ceràmica.

Diumenge, 31 de gener

Descans.

Compartir.