Una jornada intensa repleta de diversió
Una jornada intensa repleta de diversió

HOYOYO

El partit davant el conjunt blanc va estar carregat d’actes en la prèvia i el descans del mateix

Els aficionats del Villarreal CF han pogut disfrutar intensament les hores prèvies al partit ant el Real Madrid CF en l’Estadi de la Ceràmica. La ‘Fan Zone’ va ser el punt de trobada per a tots ells. Els més menuts van poder entregar la seua carta dels Reis Mags al carter Reial i van disfrutar d’una xocolatada mentres participen en jocs infantils. A més, en col·laboració amb l’APV, es va arreplegar material escolar i joguets per a destinar-los als centres d’acollida de la província de Castelló. També va formar part de l’espectacle previ l’actuació de Juanan Freestyle i el ‘photocall’ en el que els aficionats van poder immortaliltzar un moment únic.

Per la seua banda, l’escriptor Luis Aleixandre Giménez va firmar el llibre ‘Dies de Futbol’ en la Botiga Oficial de l’Estadi de la Ceràmica. El Villarreal CF continua apostant així per la cultura amb el seu projecte Endavant. El club ha volgut col·laborar amb el llibre protegint econòmicament la publicació de l’obra. ‘Dies de Futbol’ està a la venda en les botigues oficials del club (també online) per tan sols 12 euros.

El ‘Torneo 3×3 Groguet’ va tornar a ser un dels principals atractius de la ‘Fan Zone’. Entre tots els participants, es va realitzar un sorteig i l’equip afortunat es va fotografiar en la prèvia del partit amb la primera plantilla del Villarreal CF i a més realitzar un viatge acompanyant al Submarí en un partit de LaLiga.

Manifest contra l’assetjament escolar amb ‘Nada Será Igual’

Així mateix, cal destacar que durant el descans entre el Submarí i els merengues, es va dur a terme un manifest contra l’assetjament escolar i la presentació de la III part de ‘Nada Será Igual’.

Compartir.