skip to content
Una festa plena de cors groguets
Una festa plena de cors groguets

HOYOYO

Els seguidors del Villarreal CF van vibrar amb la multitud d’activitats celebrades durant la ‘Festa de la Afició’

La plaça de l’Estadi de la Ceràmica de Vila-real va acollir una celebració espectacular que va congregar a centenars d’aficionats grocs. L’afició del Submarí va vibrar amb divertides activitats per a totes les edats. Concursos, inflables i tot tipus de jocs van amenitzar una jornada tenyida de groc i el colofó va ser la presentació de la Campanya d’Abonaments 2017-2018. Un espectacular esdeveniment que va comptar amb la presència del president del Villarreal CF, Fernando Roig, i en el qual els seguidors van poder gaudir de diversos vídeos amb el millor de la temporada passada: un homenatge pels seus 20 anys al club, el creixement de la entitat i un vídeo explicatiu de la Campanya d’Abonaments 17-18.

A més, els aficionats més experimentats van competir en un disputat concurs per demostrar qui sabia més sobre el Villarreal CF. Els guanyadors es van adjudicar grans premis, com viatges amb el primer equip, samarretes oficials i productes oficials del Submarí.

Per si fos poc, la jornada festiva va comptar amb la prestigiosa actuació de la banda castellonenca Ruth Baker Band. La banda de Rock Soul provincial, que estarà en la propera edició del FIB (Festival Internacional de Benicàssim) va posar el so de la festa de la presentació de la nova Campanya d’Abonaments. L’esdeveniment va acabar amb el lliurament de l’Audi A1 a l’aficionat afortunat en el sorteig celebrat entre els seguidors que més van assistir als partits de la temporada passada a l’Estadi de la Ceràmica.

Finalment, cal recordar que aquest dilluns 12 de juny s’obrirà el primer termini de la Campanya d’Abonaments per a la temporada 2017-2018.

Compartir.