Una festa amb finalitat solidària
Una festa amb finalitat solidària

HOYOYO

El Villarreal CF presentarà aquest dimarts el marxandatge del videojoc ‘Villarreal CF Soccer Hunters’

El Villarreal CF presentarà aquest dimarts a la vesprada el marxandatge oficial del videojoc solidari ‘Villarreal CF Soccer Hunters’ d’una manera molt especial. La nova plaça situada davant de l’Estadi de la Ceràmica és el lloc triat per a una celebració a la qual també assistiran futbolistes de la primera plantilla groga, que signaran autògrafs als presents, l’exfutbolista groc Marcos Senna i la mascota del Villarreal CF, Groguet.

La festa arrencarà a les 18.00 hores i està enfocada per als més joves de la família, ja que hi haurà jocs que recrearan les divertides proves del videojoc en un espectacular concurs amb premis per als guanyadors.

La Tenda Oficial de l’Estadi de la Ceràmica obrirà les portes per promocionar el marxandatge oficial de ‘Villarreal CF Soccer Hunters’, que consisteix en creatives samarretes del videojoc i un joc de cartes molt especial en el qual apareixen representats jugadors del Submarí.

Cal recordar que el videojoc és gratuït, però també té una fi dels ingressos que generi a través dels suplements extres i del marxandatge. El Villarreal CF cedirà íntegrament la seva part dels ingressos a favor de l’associació Conquistando Escalones, que va ser fundada per afectats de distròfia muscular de Cintures LGMD-1F, i amb la que porta col·laborant molt de temps a diferents iniciatives. De fet, el vicepresident de Conquistando Escalones, Abraham Guirao, ha format part activament en la creació d’aquest videojoc per part d’Omar Serralvo, de Vampirako Studio.

Un videojoc amb valors com el respecte o l’educació

‘Villarreal CF Soccer Hunters’ és un videojoc que s’allunya del convencional, ja que inculca valors com el respecte o l’educació. Tot amb una finalitat: salvar el món del futbol. A més, també hi ha un divertit trivial de preguntes sobre el Villarreal i moltes més sorpreses i aventures que es poden descobrir descarregant.

Disponible per IOS i Android

El videojoc ‘Villarreal CF Soccer Hunters’ es pot descarregar tant per Android com per IOS:

Compartir.