skip to content
Una equipació, un sentiment
Una equipació, un sentiment
HOYOYO

El Villarreal CF presenta la seva nova equipació oficial per a la temporada 2018-2019

Una equipació, un sentiment. El Villarreal CF ha presentat la seua nova roba oficial per a la temporada 2018-2019 en una sessió fotogràfica que s’ha realitzat al Miniestadi de la Ciutat Esportiva. Els protagonistes han estat el flamant fitxatge del primer equip, el davanter català Gerard Moreno, la jugadora del Femení A de la #CanteraGrogueta, Aixa Salvador, i el futbolista de l’equip EDI, Juan Ramón Lara. La nova equipació estarà a la venda a partir del proper dilluns 18 de juny a la Tenda Oficial de la Plaça Major, a la Tenda Oficial de l’Estadi de la Ceràmica i en la Tenda Online.

Joma, patrocinador tècnic del Villarreal CF, ha dissenyat tres equipacions que l’equip de Javi Calleja podrà lluir a LaLiga, la UEFA Europa League, la Copa del Rei, així com en partits amistosos. La primera serà de color groc, encara que amb detalls blaus, la segona de color morat i la tercera de color negre. Per veure més imatges de les noves equipacions tan sols cal punxar en la pestanya de galeria situada just baix la foto principal.

Línies inspirades en l’Estadi de la Ceràmica a la samarreta groga

Joma ha creat una samarreta que manté les senyes d’identitat del Villarreal CF utilitzant el color groc com a element principal. Sobre el teixit, s’aplica la tècnica embossed per crear una trama inspirada en les línies de disseny de l’Estadi de la Ceràmica. El coll és la peça més innovadora del patró, ja que està confeccionat en coll rodó però amb una peça de teixit doblat, sense costures, i una de zona blava a la part posterior. El resultat és una samarreta elegant.

S’han afegit diversos detalls que confereixen una excel·lent qualitat i ajust a la nova samarreta del Villarreal CF, com una peça situada a l’espatlla per millorar la seua comoditat o costures antidesgarre al coll per augmentar la seua durabilitat.

La segona equipació manté les mateixes característiques tècniques que la primera: transpiració amb el teixit Mesh en els costats i les aixelles, comoditat, ajust i control de la humitat.

Característiques tècniques

El producte de Joma està reconegut per la seua qualitat i les seues qualitats tecnològiques. A les peces del Villarreal CF s’han aplicat els estàndards de qualitat de la marca. Les elàstiques estan fabricades en polièster Interlock, que es caracteritza per la seua qualitat i elasticitat, a més de tindre molt bona resistència i un manteniment particularment senzill. Aquest teixit té una excel·lent transpiració, ja que se li aplica l’acabat MICRO MESH que confereix a la peça una major capacitat de traslladar la suor a la cara externa de la peça per a la seua ràpida evaporació, mantenint així el cos sec.

A les zones de major sudoració, on el jugador necessita un extra de transpiració, se substitueix el teixit Polyester per MESH, unes peces de reixeta que permeten que l’aire penetre en la peça i entre en contacte amb la pell, assecant-se i mantenint constant la temperatura corporal. Així mateix, s’ha inclòs un tractament antibacterià.

La samarreta està pensada perquè siga el més còmoda possible el futbolista. Per aquesta raó s’han cuidat detalls com les costures planes FLATLOCK, rematades a l’interior per evitar rascades i cubrecosturas en el baix i al coll. Per maximitzar la comoditat dels jugadors, s’han evitat rascades pel logotip de Joma i l’escut del club s’han estampat en cautxú flexible sense costures interiors.

Compartir.