Una benvinguda molt especial
Una benvinguda molt especial
||||

Els aficionats de les penyes oficials de l’APV i els nous fitxatges del Submarí han compartit una distesa xerrada per videoconferència

Tradició complerta. L’afició del Villarreal ha donat la benvinguda als nous fitxatges del Submarí, tot i que aquesta temporada ha hagut de ser de manera virtual a causa de la pandèmia del COVID-19.

Així, els penyistes de l’APV (Agrupació de Penyes del Villarreal CF) i les cares noves de la primera plantilla han compartit una distesa xerrada per videoconferència. Emery, Estupiñán, Coquelin, Take, Foyth i Rulli s’han divertit amb els aficionats, que han pogut fer-los tot tipus de preguntes als professionals i fins i tot alguna petició molt especial. El que no va poder assistir finalment per motius personals va ser Dani Parejo.

A més de xerrar amigablement, els penyistes han participat en un divertit joc de preguntes sobre els nous integrants del Submarí en què el guanyador es va emportar una pilota signada per tota la plantilla. Com a colofó, es va celebrar un sorteig de samarretes signades entre tots els participants.

Per gaudir de l’acte complet de benvinguda tan sols cal punxar al ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.