skip to content
Un xou de llums com avantsala del triomf
Un xou de llums com avantsala del triomf

HOYOYO

L’Estadi de la Ceràmica estrena un gran espectacle de llums LED davant del Real Betis

L’Estadi de la Ceràmica va brillar en la seua màxima esplendor abans de l’inici del partit davant del Real Betis amb un increïble espectacle de llums que va treure el màxim partit a la nova i moderna il·luminació LED instal·lada al feu groc. L’espectacle va consistir en una espectacular i eixordadora combinació de so, música i llums en la presentació de l’onze del Submarí, que va ser corejat pel públic groc minuts abans de l’inici del partit.

La tecnologia en il·luminació més avantguardista

El Villarreal CF ha dut a terme per aquesta temporada una remodelació total de la il·luminació de l’Estadi de la Ceràmica, que compleix amb el reglament de la retransmissió televisiva de LaLiga 2018-19 i ofereix la possibilitat de modelar múltiples matisos i característiques lumíniques. Després d’aquesta reforma, l’estadi del Villarreal CF compta amb 200 projectors de 1.380 watts, que disposen de diferents òptiques per aconseguir una excel·lent uniformitat lumínica i una reproducció del color que permeten realitzar retransmissions en qualitat 4K.

Així mateix, el club groc també ha volgut importar aquesta potent il·luminació al Miniestadi de la Ciutat Esportiva, on ha instal·lat 160 projectors LED.

 

Compartir.