Allen Dodson, un vertader groguet a Califòrnia
Allen Dodson, un vertader groguet a Califòrnia
||||

Aquest fidel aficionat nord-americà és un dels seguidors grocs més il·lustres de la comunitat internacional

Allen Dodson ha nascut i s’ha criat als Estats Units, però és un dels fans més carismàtics del Villarreal CF des de mitjan dècada del 2000. El californià és un habitual de Villarreal USA, la pàgina web dels grocs en llengua anglesa, de la qual també ha sigut director.

Originari de Kingsport -a l’est de Tennessee-, Allen Dodson viu en la Serra Foothills de Califòrnia, en Murphyd. Allen conta que les similituds entre la seua ciutat i Vila-real van jugar un paper important perquè el club l’atraguera d’aqueixa manera: “Done suport al Villarreal CF pel caràcter de poble que té Vila-real. Té la mateixa grandària que el poble on vaig créixer. També m’agrada el club per l’impacte que té en la comunitat local, a més de la història de l’equip, que ha tingut una sèrie de grans jugadors”.

Parlant de jugadors, Allen conta que és massa dur triar un únic jugador favorit: “Quant als jugadors que m’han agradat, Diego Forlán i Marcos Senna van ser alguns dels meus ídols en els meus primers anys de seguiment del Villarreal. També hauria d’incloure a Manu Trigueros. M’encanta veure-li sobre el terreny de joc, però també aprecie la seua dedicació per a aconseguir el títol de professor i el seu evident amor pel Villarreal”.

Vivint tan lluny, és difícil per a Allen vindre a Espanya per a veure al Submarí Groc: “Només he anat una vegada a un partit a casa. La meua dona i jo ho vam veure jugar contra el Sevilla, l’entrenador del qual era Unai Emery, al març de 2015. Va ploure pràcticament tota la setmana, però ho passem molt bé a Espanya”.

Durant la seua estada a Espanya, Allen fins i tot va escoltar consells per a preparar una paella perfecta. Des de llavors, sovint, cuina aquest plat típic per a degustar-lo mentre veu als grocs des de la llunyana Califòrnia i escolta els comentaris de l’emissora local, Ràdio Vila-real. Un vertader groguet.

Compartir.