Un últim esforç
Un últim esforç

ACF FOTOGRAFÍA

Mario creu que l’equip ha recuperat les bones sensacions de cara al tram final

El lateral del Villarreal, Mario Gaspar Pérez, creu que la temporada ha arribat ja a un moment clau i que és el moment perquè els grocs donen una última espenta. “Ara és el moment de fer l’últim esforç i acabar bé la temporada. L’equip es troba fort d’ànim i físicament. Hem aconseguit sumar en els dos últims partits després d’una ratxa de mals resultats. El que es tracta ara és treballar i lluitar pels partits que queden i assegurar-nos acabar el campionat de la millor manera possible, aspirant a llocs europeus fins a l’última jornada”, va sentenciar l’alacantí respecte a la moral de la plantilla i les seues intencions per a encarar el tram final de la Lliga.

Els grocs travessen un bon moment anímic i físic, com així ho confirma el propi defensa del Submarí: “Estem una mica tristos pel resultat del diumenge enfront de l’Elche. Teníem l’oportunitat d’acostar-nos als llocs de Lliga de Campions però no aconseguirem aprofitar l’oportunitat. A casa no ens estan eixint ben les coses, malgrat que tenim un nivell de joc bo. Ens falta acabar de materialitzar les ocasions de gol que generem”, ha valorat Mario.

Sobre el seu pròxim rival, l’Atlético de Madrid, al que el Villarreal visita el proper dissabte (16.00, Estadi Vicente Calderón), el jugador groc va destacar que l’equip mantindrà la seua aposta, si bé és conscient de la dificultat d’enfrontar-se a l’actual líder de la Lliga. “Es tracta d’un equip molt intens i compacte. Sabem que necessitem realitzar un partit seriós si volem traure un resultat positiu del Vicente Calderón, però l’equip anirà confiat de les seues possibilitats i intentarà jugar el seu millor futbol, com hem estat fent durant tota la temporada”.

Compartir.