skip to content
Un triomf clau davant un rival directe
Un triomf clau davant un rival directe

HOYOYO

L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, destaca “la patida victòria” davant el Getafe

El tècnic del Villarreal CF, Javi Calleja, ha valorat molt positivament els tres punts aconseguits davant el Getafe CF, en “un partit dur, amb moltes interrupcions” en el qual els grocs van saber “jugar amb els temps del partit”. Per a l’entrenador del Submarí, el porter, Sergio Asenjo, ha sigut clau en la victòria: “Asenjo ha sigut el gran protagonista. Ha detingut dos penals. És un jugador importantíssim que dóna punts”.

El partit s’ha posat de cara molt ràpid per al Villarreal: “Hem marcat prompte açò condiciona al rival, els penals ens feien seguir creient i abstraure’ns de l’extern”. Segons Calleja l’afició ha jugat el seu paper en aquesta important victòria de l’equip groguet: “S’ha vist que la graderia ha sigut la primera a mostrar amor propi i orgull”.

Un altre punt important per a l’entrenador madrileny han sigut les rotacions en l’onze titular: “És importantíssim que els jugadors que entren, aporten i rendisquen, ara ve el partit de l’Eibar i el Girona. Intentem adaptar l’equip perquè juguen tots”.

El davanter turc del Submarí, Enes Ünal, ha sigut l’artífex del gol per als grocs, Calleja ha valorat la seua actuació: “Estava generant ocasions i li feia falta materialitzar, ha sigut una bona jugada amb assistència de Bacca”.

El Villarreal afronta una intensa setmana: “És una setmana clau, si aconseguim bons resultats obrirem una bretxa”. L’equip groguet viatja a Euskadi per a disputar davant el Eibar la jornada 26 el dimecres a les 21.30 hores i rebent al Girona el dissabte a les 13.00 hores.

Compartir.