Un pas endavant en l’Europa League
Un pas endavant en l’Europa League

VILLARREAL CF

Marcelino reconeix que l’equip solament pensa a guanyar per a assegurar la passada a setzens com més prompte millor

No hi ha un altre objectiu que guanyar. L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va explicar avui en la roda de premsa oficial de l’Europa League, prèvia al partit de demà dijous davant el Zürich (19.00 hores, Estadi Letzigrund, en directe per Cuatro), que la plantilla és conscient de la importància del xoc, per la qual cosa la il·lusió és guanyar i assegurar la passada a la següent fase al més prompte possible. “És un partit molt important per a nosaltres, és un partit que ens pot donar la classificació de forma definitiva i realment és al que hem vingut. Sabem que ens suposarà un esforç important i que no serà fàcil, però venim amb eixa idea i amb eixa il·lusió. Volem guanyar perquè sempre és important fer-ho i sempre volem fer-ho, ho és sempre i no pensem en el que ha passat amb anterioritat. La Lliga i l’Europa League són competicions diferents i ací les coses van molt bé, per la qual cosa esperem seguir així en aquest partit”.

A més, el preparador asturià va reconèixer que, malgrat saber que no resultarà senzill, el següent objectiu seria ser primers de grup, ja que l’equip sempre cercar fer un pas més. “Classificar-nos seria bonic i és el que volem intentar. Però sabem que no serà fàcil, ja que guanyar fores de casa a Europa no és fàcil i que haurem de barallar molt per a fer-ho. Però ens fa molta il·lusió i ho intentarem. Hem vingut ací per a lluitar, per a sacrificar-nos i per a aconseguir si pot ser eixa classificació. Si aconseguim la classificació la nostra idea és la intentar ser primers de grup, que no serà fàcil. Però açò no toca ara, l’important és aquest partit i no serà gens fàcil”.

Per al tècnic del Submarí, la intensitat serà fonamental davant els suïssos, que ja van demostrar el seu potencial en el partit disputat en El Madrigal, sobretot en la primera part: “Pot ser que els pitjors minuts de l’equip aquesta temporada van ser els de la primera part enfront del Zürich, per això sabem que jugant així ho tenim molt complicat. Tenim la idea clara que hem de ser intensos i forts en defensa i ser un equip atrevit en atac. Però sobretot hem de ser intensos i respectar molt al rival, si és que volem aconseguir una cosa positiva. El diumenge rebérem tres gols en un partit en el qual a voltes reps gols per diverses circumstàncies. El rival no ens va arribar, però va tenir molta efectivitat. Per açò hem d’intentar que el Zürich ens arribe molt poc i d’aquesta forma serà complicat que ens marque gol”.

Gerard Moreno: “Serà un partit diferent al de casa”

Per la seua banda, el davanter Gerard Moreno, que va comparèixer al costat del tècnic groc, va assenyalar que serà un partit diferent al de l’anada en El Madrigal, per la qual cosa resulta fonamental estar molt concentrats. “Serà un partit diferent al de casa, un partit que ens exigirà jugar al màxim si volem aconseguir un resultat positiu. Però nosaltres ho sabem i venim amb la idea de guanyar i de poder aconseguir la classificació. Per a nosaltres seria molt bonic poder aconseguir la classificació abans i més perquè guanyar fora de casa és complicat, però venim amb eixa idea i ens agradaria tancar eixa classificació demà”.

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/masterZURICH.mp4{/mp4remote}
Compartir.