Un onze de campions
||||

Més d’una desena d’equips de la Cantera Grogueta s’han proclamat campions de lliga 21-22

Fins a onze equips del Villarreal han alçat el títol de lliga en la temporada 2021/22! Els èxits del model de la Cantera Grogueta han tornat a donar els seus fruits un any més. I és que en la present campanya, més d’una desena de conjunts grocs han sigut els millors en els seus respectius campionats regulars.

El Cadet A ha aconseguit el títol de Lliga Autonòmica completant una temporada pràcticament perfecta. Els xics de Mario Bárcena i Vicent Masià han guanyat 13 dels seus 18 partits i només han perdut tres en un campionat regular que va acabar de la millor manera, proclamant-se campions a Paterna davant el Fundació Valencia CF (0-4) i deixant sense opcions al primer equip che en l’última jornada a Miralcamp, en la qual semblava que podia decidir-se el títol si el Cadet A haguera caigut davant el Fundació.

Entre els equips de futbol 11 groguets, també va véncer amb honors l’Infantil B en Lliga Preferent. El CD Roda va competir fins al final en el torneig de lliga, però els de Miralcamp es van imposar per un punt. Cal destacar que el conjunt groc tan sols va perdre un dels 26 partits de lliga, fita vital per a la consecució del campionat.

Set campions en el futbol 8

Tots els equips A i B del futbol 8 del Villarreal han vençut en el torneig regular. L’Aleví A ha guanyat la Lliga Preferent amb 82 punts, 10 d’avantatge sobre el segon classificat, l’Inter San José de València. El Villarreal ha cedit un únic empat, precisament davant els valencians (2-2).

No obstant això, una de les majors gestes l’han aconseguida els seus homòlegs de l’Aleví B. I és que els groguets, jugadors de primer any en la categoria, s’han imposat en la Lliga 1 de segon any davant rivals d’entitat a la província com són el CD Roda o el Primer Toque. De fet, l’Aleví B només ha cedit un empat i una derrota en 18 partits d’aquesta fase final del campionat després de la classificatòria.

Per part seua, els Benjamins i prebenjamins A i B també s’han proclamat campions, completant una temporada redona del futbol 8 del Villarreal, en la qual han brillat totes les seues futures estreles.

El futbol femení està de dolç

El Femení D, equip de recent creació en l’estructura femenina sènior del club, va guanyar la seua lliga el mes d’abril passat amb molta antelació i les joves jugadores van aconseguir l’ascens a Primera Regional, gesta important per a l’estructura formativa de l’entitat. Les groguetes han guanyat 24 dels seus 25 partits i han aconseguit un avantatge de 12 punts amb el segon classificat, el Moncofa CF.

A més, el Femení Infantil-Cadet va véncer el campionat dels millors equips en la fase classificatòria. Mislata CF, CD Castellón, L’Eliana, Tavernes Blanques i Nuevo Borriana van ser els rivals de les groguetes en aquesta segona fase, en la qual van véncer amb autoritat (nou victòries i una derrota).

D’aquesta manera, són onze els equips campions de lliga en la Cantera Grogueta aquesta temporada, en la qual s’han continuat formant milers de xiquets i joves tant futbolística com personalment.