skip to content
“És un gol que ens apropa a Europa”
“És un gol que ens apropa a Europa”
ACF FOTOGRAFIA

Declaracions de Jeremy Perbet, protagonista del partit davant el Levante UD, després de la important victòria del Villarreal

Jeremy Perbet, ariet del Villarreal, va declarar després del partit contra el Levante que: “Ha sigut una victòria molt important de cara a la consecució del nostre objectiu europeu. Estic molt content d’haver pogut ajudar a l’equip marcant quan més ho necessitava. La victòria fa justícia a l’equip que millor ha jugat, el Villarreal”, comentava Perbet.

El davanter, que va aconseguir el tant en el minut 95 de la trobada, va valorar el global d’un partit difícil i tancat. “Aconseguir marcar un gol tan bonic a un equip com el Llevant és importantíssim. Sabíem que el rival s’anava a tancar arrere i que açò ens generaria problemes de fluïdesa en el joc. També sabíem que és un rival dur en les pilotes per alt, però per sort hem aconseguit anotar de cap. I en un moment molt important”.

Per al davanter francés és fonamental guanyar aquests partits complicats. “Sempre cal guanyar els partits, però és més important aconseguir una victòria tan treballada i barallada en un partit quasi impossible, per la defensa del rival, que ens esperava en el seu terreny de joc. Una trobada amb molt pocs espais i tancat en el qual desenvolupar un joc fluït és molt complicat. L’equip ha de saber patir. Sembla que hem recuperat la sort que havíem perdut en els partits de casa”, declarava el davanter.

“Per a mi és el gol més important des que estic a Espanya, malgrat pensar que tots són igual d’importants. Però aconseguir un gol que ens fa endur-nos els tres punts en l’últim segon, i en un moment en el qual l’equip ho necessitava, em fa estar molt content. Amb aquest gol quasi ens assegurem estar en competicions europees el pròxim any i ens permet seguir mirant cap a la sisena o cinquena plaça de la taula”, així qualificava Perbet les sensacions de marcar un gol tan important per al Submarí, que li permet aspirar amb garanties als llocs que donen opció a jugar competicions europees la pròxima temporada.

 

Compartir.