Un cop sobre la taula
Un cop sobre la taula
HOYOYO

Asenjo destaca l’oportunitat d’obtenir un triomf vital davant un rival directe com la Real Sociedad

El porter palentí del Villarreal, Sergio Asenjo, ha destacat en sala de premsa el “altíssim” nivell futbolístic de la Real Sociedad, pròxim rival del Submarí: “És un equipàs. Tenen jugadors d’un nivell altíssim i que fan un futbol molt vistós. No els estan acompanyant els resultats, però sempre dominen el partit i mereixen major premi. Tot i la situació, és un rival directe i un triomf contra ells seria fer un pas de gegant”.

A més, el porter groc aposta per “mantenir els resultats positius a l’Estadi de la Ceràmica”, alhora que adverteix sobre la dificultat que comporta la segona volta del campionat: “Volem seguir al nostre màxim nivell i seguir forts davant la nostra gent. Vam vèncer davant el Levante i busquem continuar en la mateixa línia, tot i que queda el més important de la temporada i l’exigència en aquests mesos serà altíssima. Pretenem estar a l’altura”.

Pel que fa a la pugna per les posicions de privilegi, Asenjo aclareix qualsevol tipus de dubte i reconeix que la consecució dels objectius passa per “fixar-nos en nosaltres mateixos”. “El que fan els nostres rivals no depèn de nosaltres. La nostra obligació passa per mantenir el nostre millor nivell i treure la màxima quantitat de punts possible”, manifesta.

Finalment, davant la possibilitat de tornar a la Selecció Espanyola en la pròxima convocatòria, Asenjo es mostra “il·lusionat”, encara que reconeix que està totalment centrat en gaudir amb l’elàstica groga: “Queda molt per pensar en la Selecció. L’important és que m’he recuperat i vaig trobant el meu millor versió. Vull gaudir al màxim amb al Villarreal cada cap de setmana i si arriba l’oportunitat de tornar a defensar la samarreta del meu país, la rebré amb il·lusió, però no és meua preocupació ara mateix”.

Per veure les declaracions de Sergio Asenjo en sala de premsa, només cal punxar en la pestanya de vídeo situada just baix de la fotografia principal.

Compartir.