skip to content
Un bon moment per a descansar
Un bon moment per a descansar

ACF FOTOGRAFÍA

Gabriel creu que la jornada de partits internacionals permetrà a l’equip recuperar forces i efectius

 

El defensa del Villarreal, Gabriel Armant d’Abreu, va destacar hui que l’aturada per jornada de partits internacionals arriba en un moment òptim per als grocs, ja que permetrà descansar al grup –que acumula set partits en poc més de tres setmanes- i recuperar a alguns futbolistes tocats. “Hem jugat molts partits i açò fa que el grup necessite descans. Aquesta setmana d’aturada arriba en el millor moment perquè ens servirà per a descansar bé. Volem seguir igual i competir com l’estem fent fins ara. Crec que s’ha jugat a un nivell molt alt fins i tot en la derrota contra el Real Madrid, que l’equip té armes i sap utilitzar-les, però potser ens venja bé una mica de descans. Tenim moltes baixes en defensa i l’aturada ens ajudarà al fet que es vagen recuperant. Jugadors com Jokic i Jaume o Mateo fan molta falta, però per sort tenim bons jugadors i estan treballant i fent molt bé les coses”.

Quant al bon moment de manera que travessa, el brasiler es va mostrar feliç, encara que no va ocultar les seues ganes de seguir creixent en el Submarí. “Estic content perquè he jugat bastant i espere seguir així per a poder ajudar a l’equip i al tècnic. Jo vull ser un jugador important en el Villarreal, sempre ho he dit. Vull ser com un capità i vull anar aprenent a poc a poc. Des que vaig arribar, la gent m’ha ajudat, em parlava i mostrava el seu afecte. Ara que estic jugant, segueixen estant amb mi i recolzant-me en tot moment. Estic molt agraït a aquesta afició, que sempre m’ha demostrat la seua estima”.

Sobre la marxa de l’equip, el central de Sao Paulo va dir estar satisfet, encara que creu que els grocs no poden baixar la guàrdia: “Tant jo com els meus companys creiem que ha sigut un inici de Lliga molt positiu. Els partits contra Barcelona i Madrid van ser complicats, són equips molt forts però vam estar ben i fins i tot vam poder aconseguir una mica més. Hem d’intentar seguir així i barallar per a poder competir amb els equips d’a dalt com estem fent ara”.

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/RPgabriel_081014_web.mp4{/mp4remote}
Compartir.