skip to content
Un Audi A1 per una passió
Un Audi A1 per una passió

HOYOYO

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, va lliurar el cotxe a Juan Luis Font Monfort

El promès és deute! El president del Villarreal CF, Fernando Roig, va fer entrega de les claus d’un fabulós Audi A1 al guanyador del sorteig, en què van participar els més de 4.000 abonats grocs que van assistir a totes les trobades del passat curs a l’Estadi de la Ceràmica. Juan Luis Font Monfort, abonat número 905 del Submarí, va rebre un espectacular premi per la seua fidelitat a l’equip groc durant la ‘Festa de la Afició’, celebrada aquest divendres a la Plaça de l’Estadi de la Ceràmica.

Gaudeix d’un Audi durant tota a la propera temporada!
De la mà d’Audi Marzá, el Villarreal CF sortejarà el gaudi d’un fantàstic Audi durant aquesta temporada que 2017-2018 entre tots els aficionats que obtinguen el seu carnet durant el primer termini de la Campanya d’Abonaments (12 de juny al 7 de juliol), entrant en el sorteig tant renovacions com noves altes.

Per si fos poc, el guanyador del sorteig comptarà amb un aparcament personal als voltants de l’Estadi de la Ceràmica i disposarà de dues entrades gratuïtes per a tots els partits de la lliga que el Submarí dispute a domicili. Una experiència única per gaudir de les fabuloses prestacions d’un Audi i per estar més a prop que mai del Villarreal CF.

 

Compartir.