Últimes places per al Curs de Tecnificació!
Últimes places per al Curs de Tecnificació!
||||

El programa començarà l’11 de setembre i encara està obert el termini d’inscripció

Últimes places per al Curs de Tecnificació! Els joves talents groguets encara poden inscriure’s a aquest programa, organitzat pel Villarreal CF en col·laboració amb Endeka Sports, que desitgen millorar les seues habilitats futbolístiques sota la direcció i supervisió dels entrenadors de la Cantera Grogueta.

El programa de desenvolupament esportiu va dirigit a jugadors des de categoria prebenjamí a juvenil i tindrà lloc els diumenges de 16.00 a 20.00 hores en les instal·lacions esportives de la Ciutat Esportiva Pamesa Cerámica. A més, en el present any, el curs compta amb un enfocament multidisciplinari on es potencien aspectes formatius del joc, es treballa en el desenvolupament motriu i es persegueix la millora dels gestos tècnics alhora que s’incideix en l’aprenentatge tàctic i en la realització de tasques i moviments segons la demarcació del futbolista.

El preu final del producte són 600€ dividit en quotes (més 45€ de matrícula excepte si has cursat la passada tecnificació 21-22) i inclou un equipament complet del Villarreal CF (samarreta i pantalons) i un quadern de seguiment i evolució realitzat pels professionals del conjunt groc. A tot això cal sumar la cobertura mèdica (mutualitat privada), hidratació i fruita en cada entrenament, així com un diploma de participació personalitzat pel club i la possibilitat de ser seleccionat per competir als millors tornejos nacionals amb segell Villarreal CF.

Finalment, cal destacar que la disciplina grogueta ofereix la possibilitat de dur a terme tecnificació exclusiva per als porters.

El Curs de Tecnificació del Villarreal CF presenta el següent format:

  • 10 sessions entre setembre i desembre.
  • Duració de 4 hores per cada sessió (40 hores totals).
  • 2/3 sessions al mes.

Per a més informació sobre el curs i la inscripció, pots consultar la pàgina web de Villarreal CF Campus i Tornejos.

Compartir.