Últimes places per al Campus de Pasqua!
Últimes places per al Campus de Pasqua!

Els xiquets i xiquetes poden inscriure’s per a participar del millor futbol de l’11 al 14 d’abril a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza

El Villarreal CF ofereix les últimes places per a apuntar-se al Campus de Pasqua, que tindrà lloc de l’11 al 14 d’abril a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza. Els joves talents que tinguen entre 4 i 17 anys podran gaudir del futbol de la mà del Submarí Groc.

Les joves estreles tindran l’oportunitat de millorar la seua destresa futbolística i entrenar sota les directrius dels tècnics de la Cantera Grogueta. Tot això en unes instal·lacions esportives d’alt rendiment.

Les jornades del Campus de Pasqua, que tindran lloc de 9.00 a 14.00 hores, comptaran amb dues sessions d’entrenament que treballaran en aspectes formatius, el desenvolupament motriu i coordinatiu, exercicis de psicomotricitat, treball específic per a porters i activitats d’estimulació de treball en equip i cooperació.

Per només 220 euros, el Campus de Pasqua del Villarreal CF inclou una sessió de presentació, un equipament complet, que consta de samarreta i pantalons, nutrició a mitjan matí, hidratació durant els entrenaments, una visita a l’Estadio de la Cerámica i un diploma oficial acreditatiu de la participació en l’esdeveniment. Així mateix, els jugadors del Villarreal i CD Roda podran inscriure’s per només 205 euros.

Els interessats a participar en el Campus de Pasqua poden inscriure’s en línia:

Compartir.