Últimes places per al Campus de Nadal!
Últimes places per al Campus de Nadal!

VILLARREAL CF

Se celebrarà en la Ciutat Esportiva els dies 29, 30 i 31 de desembre i també el 2 i 3 de gener

La inscripció per al Campus de Nadal del Villarreal CF és a punt de tancar-se. De fet, tan solament queden unes poques places després de la bona resposta dels afeccionats grocs. No perdes aquesta oportunitat de gaudir d’uns dies inoblidables.

El Campus de Nadal del Villarreal CF se celebrarà en la Ciutat Esportiva els dies 29, 30 i 31 de desembre d’aquest 2014, així com els dies 2 i 3 de gener del 2015. Durant el campus, que de nou estarà organitzat per Endeka Sports, els jugadors realitzaran dobles sessions d’entrenament, una preparació especialitzada per a porters, competicions i molt més. Tot això, amb l’objectiu de millorar i polir les capacitats futbolístiques dels jugadors i, també, estimular valors com el respecte, el companyerisme i l’esportivitat.

A més, tots els participants en el Campus de Nadal del Villarreal CF podran gaudir d’una visita guiada per l’Estadi El Madrigal i entraran en el sorteig de diverses samarretes signades pels jugadors del Submarí. Per si no fos poc, com a novetat també rebran dues entrades per participant per a la trobada de Primera Divisió entre el Villarreal i l’Athletic Club de Bilbao en El Madrigal.

Per a més informació es pot cridar als telèfons 678 636 252 o 964 500 250 o directament entrar en el següent enllaç amb tal d’emplenar el formulari d’inscripció i reservar així plaça.

http://www.campusvillarrealcf.es/campus

 

 

 

Compartir.