skip to content
Uche: “Estic molt feliç en el Villarreal”
Uche: “Estic molt feliç en el Villarreal”
ACF FOTOGRAFÍA

El davanter nigerià jugarà en el Submarí fins a 2017 

Entusiasmat. Ikechukwu Uche jugarà en el Villarreal fins a 2017 després de signar la seua renovació amb el Submarí per dues temporades més. El davanter nigerià no podia ocultar la seua enorme satisfacció: “Estic content, és un dia per a estar feliç per seguir en el Villarreal. Estic content per formar part d’aquest club, pels companys que tinc, per l’entrenador i per tot. Estic molt feliç en el Villarreal”.

Des que arribara al Villarreal, Uche ha disputat un total de 84 partits defensant la samarreta groga entre Lliga, Copa del Rei i UEFA Europa League, en els quals ha sigut capaç de marcar 33 gols. “Crec que les coses han anat molt bé des que vaig arribar al club i la idea és seguir en aqueixa línia. Des del primer moment ho vaig tindre clar, des que el club em va oferir la continuïtat no ho vaig dubtar ni un instant perquè crec que el millor per a mi era seguir en el club”, va assegurar.

El ‘8’ groc espera seguir rendint al màxim nivell, ja que ha sigut el màxim golejador de l’equip en les dues últimes campanyes anotant 14 gols en cadascuna. Ara ha signat per dues temporades més. “Seran dos anys de molta competència, arriben joves amb molt nivell i açò crec que és una motivació i que és molt bo. Per açò crec que puc aportar moltes coses i ajudar al club en aquestes dues temporades. La idea és la de seguir creixent i que l’equip seguisca competint”, va afirmar.

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/RPuche_renov181214_web.mp4{/mp4remote}
Compartir.