skip to content
Trobar la millor versió davant la Real Sociedad
Trobar la millor versió davant la Real Sociedad

Unai Emery ha destacat que el Villarreal haurà de mostrar personalitat per a competir davant un dels millors equips de LaLiga

L’entrenador del Villarreal, Unai Emery, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit davant la Real Sociedad que es jugarà aquest dissabte, a les 21.00 hores, en l’Estadi de la Ceràmica. Així mateix, el tècnic basc també ha valorat el sorteig de quarts de final de la Copa del Rey, que ha aparellat a l’equip groc amb el Levante UD.

La Real Sociedad, un equip amb talent i potencial ofensiu

“És un gran equip. El creixement sostingut de la Real Sociedad a nivell col·lectiu és brutal. A nivell individual, hi ha un rendiment molt alt. És un conjunt amb una idea i un estil molt marcat. Són molt agressius en la pressió per a robar la pilota alta i compten amb una gran capacitat ofensiva”.

Màxima exigència per a obtindre la victòria

“Som equips que treballem per un objectiu molt semblant. Demà es veurà com estem tots dos conjunts. Malgrat que no han aconseguit resultats últimament, han oferit un nivell de joc i exigència molt alt. Ens posaran en la necessitat de donar el millor de nosaltres a nivell individual i col·lectiu per a competir per la victòria”.

Les claus del partit

“És un equip que fa un desplegament físic enorme i que exigeix al rival igualar la intensitat per a estar a l’altura. Volem dominar davant un equip que treballa molt bé la recuperació de la pilota. Hem de ser constants durant els 90 minuts i mostrar la nostra personalitat per a poder traure el partit”.

El Levante, rival de Copa del Rey

“La dificultat es va afegint a aquesta competició. El sorteig ha oferit un derbi davant el Levante per als quarts de final. És un equip que ens coneix molt bé i ens ho posarà molt difícil per a passar a semifinals. Els dos equips tenim molta il·lusió i volem fer un camí bonic en la Copa del Rey”.

Compartir.