Triomf espectacular del Villarreal C (5-2)
ACF FOTOGRAFÍA

El tercer equip groc supera el Benigànim amb gols de Javi Jiménez (2), Chepe, Simón i Darío

El Villarreal C es va retrobar amb el triomf de manera folgada davant el Benigànim. Els grocs van golejar al seu rival gràcies als gols de Javi Jiménez (2), Chepe, Simón i Darío i s’apropen de nou a la zona de promoció d’ascens.

El tercer equip es va avançar al marcador al minut 8. Javi Jiménez es va regirar a l’àrea i va deixar anar un xut amb rosca que va entrar enganxat al pal. El conjunt entrenat per Carlos Pérez Salvachúa va eixir molt entonat, per la qual cosa el 2-0 també va arribar abans de la primera mitja hora de joc. El seu autor va ser de nou Javi Jiménez, que en aquesta ocasió va anotar amb un potent xut amb l’esquerra que va entrar després de colpejar amb violència al travesser.

El Benigànim va retallar distàncies fregant el temps de descans. Pozuelo va anotar amb un xut creuat davant el qual res va poder fer Ximo.

La jugada del 3-1 es va produir en els primers compassos del segon acte. Chepe va rebre escorat a l’àrea i va marcar amb un cop de dreta que va entrar pel pal curt.

Amb el Villarreal C llançat, el 4-1 era qüestió de temps. Va arribar en el minut 50. El seu autor va ser Simón Moreno, que va marcar amb un altre dur xut amb la cama dreta.

El Benigànim va retallar distàncies en el marcador gràcies a Torrella, que va anotar en rematar al primer pal una centrada des de la banda dreta.

El 5-2 definitiu va portar la signatura de Darío Poveda. El davanter, que encara té edat juvenil, va marcar després de regatejar el porter amb categoria. Un triomf espectacular.

Villarreal C: Ximo; Miguelón, Maxi, Juan ‘Ibiza’ (Ramón Bueno, m. 81), Maldo; Cerem (Genís, m. 67), Belizón, Javi García, Javi Jiménez; Chepe (Darío, m. 77) i Simón.

Benigànim: Ortega; Manel, Abraham, Miquel, Borja (Piquer, m. 84); Fran, Palaci, Adrián, Pozuelo (Torrella, m. 62); Fageca i Kiko (Checa, m. 80).

Gols: 1-0. Min. 8: Javi Jiménez. 2-0. Min. 25: Javi Jiménez. 3-1. Min. 47: Chepe. 4-1. Min. 50: Simón. 4-2. Min. 81: Torrella. 5-2. Min: 91: Darío.

Àrbitre: Sanz Terrades. Groga al visitant Borja.

Camp: Miniestadi.