Trigueros: “Vull recobrar el meu millor nivell”
Trigueros: “Vull recobrar el meu millor nivell”
||||||

El jugador de Talavera, que el curs passat es va perdre la pretemporada per una lesió, confia a arribar al 100% a l’inici de lliga

El futbolista del Villarreal CF Manu Trigueros ha comparegut davant els mitjans de comunicació per analitzar l’actualitat del Submarí Groc, que ha començat aquesta mateixa setmana.

Al contrari que la passada campanya, Manu Trigueros ha iniciat la pretemporada amb normalitat i amb la resta dels seus companys. Situació que no va poder viure fa just un any, quan arrossegava una lesió a l’adductor, que el va obligar a passar pel quiròfan i el va apartar dels terrenys de joc durant diverses setmanes.

Finalment, Trigueros va iniciar la temporada, reapareixent en el primer xoc de Lliga davant la Real Sociedad. No obstant això, en no haver pogut completar la pretemporada, no va mostrar la seua millor versió i no va trobar la regularitat exhibida en cursos anteriors. Davant aquesta situació, el talent de Talavera s’ha mostrat il·lusionat amb tornar a oferir el 100%: “Em veig molt bé. Millor del que esperava. Aquest és un any molt il·lusionant per a mi. Tinc moltes ganes de tornar al meu millor nivell. Estic treballant dur per aconseguir-ho. Sé que si estic al 100% tindré minuts i podré ajudar l’equip”.

Per al ’14’ groc, la pretemporada és una etapa fonamental per arribar amb forces a l’inici de lliga: “Estic agafant físic que em permeta tenir un any bo i explotar les qualitats del meu joc. Els primers dies són durs, però són importants per arribar al primer partit al millor nivell”.

A més, Trigueros s’ha mostrat feliç per tornar a defensar l’elàstica del Villarreal CF una temporada més, sent esta la seua huitena campanya com a futbolista del primer equip: “Estic molt content d’estar un any més al Villarreal i amb moltes ganes de poder ajudar l’equip amb el meu joc”.

Compartir.