skip to content
Trigueros rep la insígnia d’or del club
Trigueros rep la insígnia d’or del club

HOYOYO

El migcampista de Talavera ha superat la barrera dels 200 partits amb el Villarreal CF

Manu Trigueros ha viscut hui una jornada molt especial. El club ha volgut homenatjar el migcampista de Talavera lliurant-li la insígnia d’or del club en el dinar de tancament de temporada celebrat al Restaurant Entrelínies de l’Estadi de la Ceràmica.

El motiu és que Manu Trigueros ha superat aquesta temporada la barrera dels 200 partits oficials amb el primer equip groc. En total, el ’14’ del Submarí acumula 215 partits (136 de Primera Divisió, 36 de Segona Divisió A, 25 d’UEFA Europa League, 16 de Copa del Rei i 2 del ‘play-off’ de la Lliga de Campions). A més, cal destacar que Trigueros va jugar 26 partits amb el Villarreal B a Segona Divisió A.

Arribat del Reial Múrcia com a aposta per a les categories inferiors del Submarí, el seu ascens des del Villarreal C va ser meteòric. En una sola temporada, Trigueros va passar del segon al primer filial groc i, posteriorment, el 2012, al primer equip, on s’ha convertit en un dels futbolistes més importants.

Cal recordar que la temporada passada aquesta insígnia d’or del club ja va ser lliurada a altres tres jugadors del Villarreal CF com són Bruno Soriano, Mario Gaspar Pérez i Mateo Musacchio, que també van superar la barrera dels 200 partits oficials amb el Submarí.

Compartir.