skip to content
Trigueros i Naiara gaudeixen amb ‘Una Estrella al Teu Cole’
Trigueros i Naiara gaudeixen amb ‘Una Estrella al Teu Cole’
||||||

Els futbolistes groguets van visitar el CEIP José Soriano de Vila-real gràcies a la iniciativa d’Endavant Club Groguet

Els jugadors del Villarreal CF Manu Trigueros i Naira Ves van tornar a l’escola per un dia. Els migcampistes groguets van visitar el CEIP José Soriano de Vila-real gràcies a la iniciativa d’una ‘Estrella al Teu Cole’ de la iniciativa Endavant Club Groguet. Al centre, els futbolistes es van divertir i van compartir les seues millors anècdotes tant dins com fora del terreny de joc.

Els alumnes de l’escola vila-realenca van poder conèixer els seus ídols grocs. Manu Trigueros i Naiara Veus es van sotmetre a una distesa i entretinguda roda de premsa amb els xiquets, que van agafar el micro i van exercir de periodistes per un dia. Per si fos poc, els joves estudiants es van fer amb l’autògraf dels groguets, que també van posar en una foto de grup per al record. Com a colofó, els estudiants van poder jugar a futbol amb els seus nous ídols al gimnàs de l’escola. Una vesprada inoblidable.

La iniciativa ‘Un Estrella al Teu Cole’, integrada dins d’Endavant Club Groguet, compta amb un ampli recorregut en les últimes campanyes. Aquest curs, Carlos Bacca i Maria Sanjuán ja van assistir a l’Avel·lí Corma de Moncofa en la primera activitat de la temporada. Ara, Manu Trigueros i Naiara Ves s’han sumat, al costat dels seus companys, a aquesta activitat al CEIP José Soriano.

D’aquí en endavant els futbolistes del Villarreal i les jugadores del Femení A acudiran a diferents centres escolars per conèixer als més menuts. A més de les visites dels futbolistes groguets, els centres escolars de la província de Castelló poden gaudir de forma gratuïta d’un entrenament dirigit pels tècnics de la #CanteraGrogueta i d’una visita guiada per l’Estadi de la Ceràmica.

Compartir.