Placeholder canvas
Trigueros apadrina als nous mestres del CEU
Trigueros apadrina als nous mestres del CEU
||||

El migcampista del Villarreal ha exercit com a padrí en la graduació dels mestres de l’entitat educativa de Castelló

El futbolista del Villarreal Manu Trigueros, graduat en Educació Primària per la Universitat CEU Cardenal Herrera de Castelló, ha exercit com a padrí de la setena i huitena promoció de mestres formats en aquesta entitat educativa, que han celebrat la seua graduació aquest cap de setmana en un acte acadèmic celebrat en el Paranimf de la CEU-UCH.

Durant la seua intervenció, el talaverà va tindre unes boniques paraules cap als joves mestres, animant-los a gaudir de la seua professió i al fet que tinguen confiança en si mateixos de cara al seu futur professional. Així mateix, el CEU va imposar simbòlicament la beca de graduat en Educació Primària a Manu Trigueros, distinció que no va poder rebre en el seu moment en trobar-se immers en la pretemporada del Villarreal CF.

El Villarreal i el CEU, units gràcies a Endavant Formació

El Villarreal i el CEU tenen un acord de col·laboració a través de l’Aula Universitària Endavant, emmarcada dins del projecte d’Endavant Formació, que integra la realitat d’un club esportiu de màxima categoria amb totes les seues implicacions esportives i institucionals en els programes formatius pràctics i científics de la Universitat.

Compartir.