Tres nits per al record davant el Real Madrid
Tres nits per al record davant el Real Madrid

El Villarreal aspira a repetir un triomf davant el conjunt blanc aquest dissabte en l’Estadi de la Ceràmica

El Villarreal CF rep al Real Madrid aquest dissabte en l’Estadi de la Ceràmica (16.15 hores). Històricament, l’equip blanc s’ha convertit en un dels rivals més durs de batre per al Submarí, que li ha doblegat en quatre ocasions, tres d’elles en el feu groc.

La primera victòria va arribar en la temporada 2006/07, quan el Villarreal, dirigit per Manuel Pellegrini, va superar a l’equip merenga per 1-0 amb un solitari gol de Marquitos.

Dos cursos després, en el 2008/09, el Submarí va tornar a obtindre els tres punts davant els blancs en un frenètic encontre que va concloure amb 3-2 a favor dels grocs. Pirès, Cani i Capdevila, amb els seus gols, van deslligar el goig entre les graderies de l’antic El Madrigal.

L’últim triomf groc enfront del Real Madrid a casa (1-0) data de la temporada 2015-16, quan un gol de Roberto Soldado en els primers compassos del partit va resultar suficient per a tombar al conjunt de la capital d’Espanya.

En les tres últimes temporades, el Villarreal ha obtingut el mateix resultat, un 2-2, en els seus duels davant el Real Madrid en l’Estadi de la Ceràmica.

Compartir.