Tres groguets, protagonistes al Mundial

AGENCIAS

Cheryshev va tornar a marcar amb Rússia, N’Diaye va ser titular amb Senegal i Bacca va jugar amb Colòmbia

Tres futbolistes del Villarreal CF van ser protagonistes de la jornada d’ahir al Mundial de Rússia. Denis Cheryshev va tornar a marcar en el triomf de Rússia davant Egipte (3-1) i ja suma tres gols en el torneig futbolístic més important. El combinat amfitrió ja està a vuitens de final gràcies als gols d’Ahmed Fathy (pp), Cheryshev i Dziuba. Salah va anotar de penal el gol d’Egipte. El jugador del Villarreal va ser titular i va jugar 74 minuts, just quan va ser reemplaçat pel seu company Kuzyaev.

Per la seua banda, Alfred N’Diaye també va aconseguir la victòria amb el Senegal davant Polònia (1-2). El migcampista del Villarreal va ser titular i va jugar 87 minuts, sent reemplaçat per Kouyaté. Els gols del Senegal van ser obra de Cionek (pp) i de Niang. Per Polònia va anotar Krychowiak.

Finalment, cal destacar l’actuació de Carlos Bacca amb Colòmbia. El davanter del Submarí Groc va saltar al camp en el minut 70 pel seu company Izquierdo, però no va poder evitar la derrota del combinat ‘cafeter’ per 1-2 en un partit marcat per la matinera expulsió de ‘La Roca’ Sánchez (minut 3) . Els gols van ser de Kagawa (penal) i Osako per al Japó i de Quintero per a Colòmbia.

El calendari dels futbolistes grocs al Mundial de Rússia és el següent (horari a Espanya):