skip to content
Tres dels nous fitxatges visiten ASISA
Tres dels nous fitxatges visiten ASISA
||||

Els reforços grocs rebran les targetes sanitàries del proveïdor mèdic del Villarreal CF

El Villarreal CF i ASISA segueixen estrenyent els seus llaços. Tres dels nous reforços grocs per a aquesta temporada com són Moi Gómez, Javi Ontiveros i Zambo Anguissa, rebran aquest dimecres després de l’entrenament matinal les seues targetes sanitàries d’ASISA, proveïdor mèdic del Villarreal CF. Els futbolistes grocs coneixeran així de primera mà la nova oficina d’ASISA a Vila-real.

ASISA és el proveïdor mèdic oficial del Villarreal Club de Futbol des del gener del 2016. Com a proveïdor mèdic oficial, ASISA s’encarrega de l’assistència mèdica i sanitària de la primera plantilla del Villarreal CF, els seus equips de futbol base i empleats del club. La companyia posa a la seua disposició un ampli quadre mèdic i l’accés als últims tractaments i als avenços tecnològics i assistencials més innovadors en els àmbits de la prevenció, la salut, la nutrició i el benestar.

Compromís amb la promoció de l’esport

Aquest acord s’emmarca en els principis corporatius d’ASISA, que manté com una de les seues senyes d’identitat més recognoscibles un compromís sòlid amb el mecenatge i el patrocini de multitud d’activitats socials, culturals i esportives.

Per això, l’asseguradora manté un fort vincle amb el foment de l’educació i els hàbits de vida saludables. Aquest compromís es materialitza a través del suport i el patrocini a diferents organitzacions i clubs esportius, amb l’objectiu de la promoció de l’esport des de la base i el suport a joves esportistes.

Els valors que ASISA vol transmetre i promoure entre els joves a través d’aquests patrocinis esportius són el treball en equip, la competitivitat, la superació personal i la constància.

Compartir.