Tremenda remuntada del Villarreal B amb un menys (1-2)
||||

El filial suma la seua primera victòria de la temporada després guanyar-li a La Nucia amb gols de Dani Tasende (p) i Agüero

Senzillament espectacular. El Villarreal B va aconseguir la seua primera victòria de la temporada amb una tremenda remuntada jugant amb un menys davant La Nucia (1-2). El conjunt local es va avançar per mitjà de Neftalí, però ja en els últims compassos i després de l’expulsió d’Ahn, el filial groc va aconseguir donar-li la volta al marcador gràcies als gols de Dani Tasende (de penal) i de Juan Agüero. Aquesta és la primera derrota de La Nucia a l’estadi Olímpic Camilo Cano des de la seua inauguració. Inoblidable.

Miguel Álvarez va dibuixar sobre el camp un 4-3-3 amb Ros com ‘stopper’ ajudant als dos centrals en tasques defensives. La primera gran ocasió del partit va ser groga. Diego Collado es va internar a l’àrea i va deixar anar un potent xut que es va anar alt (m. 6). Llàstima.

La Nucia sí que va encertar a la primera que va tindre. Neftalí va anotar el 1-0 amb un precís cop de cap a l’eixida d’un córner (m. 18). Tocava buscar la remuntada.

Miguel Álvarez va moure la banqueta al descans, donant entrada a Ahn i Forés a la recerca de tindre més profunditat en atac.

Després d’una clara ocasió d’Álex Millán va arribar l’expulsió d’Ahn. El coreà va veure dues grogues gairebé consecutives i el Villarreal B va haver de jugar amb 10 des del minut 77. Tot i això, no es va intimidar.

Hassan, decisiu

El canvi de Haissem Hassan a falta d’un quart d’hora per al final va ser determinant. L’atacant francès va provocar un penal després d’una excel·lent jugada individual que Dani Tasende, amb una mica de suspens, es va encarregar de materialitzar en el 1-1 al minut 84.

L’aportació de Hassan no va quedar aquí. Ja en el descompte, va driblar escorat en banda esquerra i es va treure del barret de copa un centre teledirigit al segon pal perquè aparegués Joan Agüero i marqués el 1-2 per a deliri dels grocs.

El proper partit del Villarreal B serà contra l’Alcoyano al Mini Estadi (diumenge, 11.30 hores). Aquest partit es podrà veure en directe a través de Villarreal CF Live.

Fitxa tècnica:

CF La Nucia: Fornés; Prats, Pajarero, Neftalí, José Mas; Bora, Miñano; Morgado (Galdón, m. 64), Fofo (Rubén, m. 74), Agüero (Tabares, m. 74); i Titi (Juan Antonio, m. 60).

Villarreal B: Marc; Maxi Villa, De la Fuente, Copete, Dani Tasende; Agüero, Ros (Beitia, m. 59), Carlo Adriano (Ahn, m. 46); Kevin Soni (Forés, m. 46), Álex Millán (Hassan, m. 75) i Collado (Narro, m. 59).

Gols: 1-0. Min. 18: Neftalí. 1-1. Min. 84: Dani Tasende, de penal. 1-2. Min. 92: Agüero.

Àrbitre: Montoro Ferreiro (C. Català). Groga als locals Morgado i Bora; així com als visitants Kevin Soni i Agüero. Va expulsar per doble groga a Ahn (m. 77).

Camp: Olímpic Camilo Cano.