“Treballaré per tornar com més aviat millor”
“Treballaré per tornar com més aviat millor”

LFP

El capità del Submarí, Bruno Soriano, envia un missatge d’optimisme

 

Bruno Soriano ja pensa en tornar com més aviat millor. El capità del Submarí es va retirar lesionat del partit d’ahir a Barcelona i estarà diverses setmanes en el dic sec. Malgrat això, el migcampista d’Artana envia un missatge d’optimisme als seus companys i a l’afició del Villarreal: Malgrat la meva lesió l’equip ha de seguir lluitant i segur que ho farà, estic convençut que l’equip donarà la cara“, comentar aquest matí a la Ciutat Esportiva.

Bruno va lamentar la seva mala sort: Estic tocat, però dins de la gravetat que és la lesió podria haver estat molt pitjor. La pena és que arriba en un moment molt important de la temporada i em perdré molts partits. Tenia moltes ganes de ajudar l’equip i ara no podrà ser durant molt de temps i això és una cosa que em deixa tocat .

El capità del Villarreal recorda així el moment de la seva lesió al Camp Nou: “Em vaig adonar ràpidament, en caure ja vaig notar que era greu. Aquí ja sabia que tenia alguna cosa que em deixaria fora de poder jugar durant un temps. A partir de avui això serà un dia a dia de treball dur per tornar el més aviat possible, la idea és la de reduir temps de recuperació.

Finalment, Bruno va destacar que durant el seu temps de baixa serà un seguidor més: “Serà dur veure els partits per la televisió i des de la grada, però és el que hi ha i he de assimilar. He de tenir tranquil·litat, anar a poc a poc i recuperar-me bé.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir.