Tots contra el càncer!
Tots contra el càncer!
||||

La IV Marxa contra el Càncer “Ciutat de Castelló – AECC en marxa” se celebrarà el diumenge 9 de febrer a Castelló

Anima’t a participar per una bona causa! El Villarreal col·laborarà una temporada més amb la IV Marxa contra el Càncer “Ciutat de Castelló – AECC en marxa” impulsada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) que tindrà lloc als carrers de Castelló de la Plana diumenge que ve 9 de febrer.

Els jugadors del primer equip del Villarreal Andrés Fernández, Javi Ontiveros i Sofian Chakla, al costat de les futbolistes del Femení A Lara Mata, Laura Royo, Celia Fernández i Paula Campos han volgut donar suport a la causa posant amb les samarretes i els cartells de la IV Marxa contra el Càncer “Ciutat de Castelló – AECC en marxa”.

La IV Marxa contra el Càncer “Ciutat de Castelló – AECC en marxa” recorrerà 3,700 metres pels carrers de la capital de la Plana, amb eixida (11.00 hores) i meta en la Plaça Major. Es tracta d’una marxa, no d’una carrera, i pot participar qualsevol persona, independentment de la seua edat o condició física, fins i tot acompanyada de la seua mascota.

Apunta’t ja!

Les inscripcions per a participar es poden realitzar fins al dissabte 8 de febrer en la planta d’Esports d’El Corte Inglés, en la nova SEU AECC (Passeig Ribalta 25 Castelló), a l’Hospital Provincial, a l’Hospital General, a l’Hospital Vitha, a la Plaça Major de Castelló, en Nados Castelló, en SUMMA Fitness Castelló i en el Hall d’humanitats de l’UJI. La inscripció de 6 euros dóna dret a una samarreta commemorativa que s’entregarà en el moment de la inscripció, al costat del dorsal. L’Associació Espanyola contra el Càncer, entitat privada que més fons destina a projectes d’investigació oncològica, rebrà l’import íntegre de la recaptació de les inscripcions.

A més, cal tindre en compte que els equips femenins del club donaran suport a la marxa abans dels seus partits del cap de setmana i que les jugadores del Femení B del Villarreal exerciran de voluntàries durant el certamen.

Compartir.