skip to content
Tornen les visites de les acadèmies internacionals
Tornen les visites de les acadèmies internacionals
||||

Els diferents clubs adscrits a la Villarreal Academy tornen a viure de prop la metodologia grogueta després de la pandèmia

Les visites de les acadèmies internacionals tornen a Miralcamp amb major il·lusió i interés per l’aprenentatge de la metodologia del Submarí que mai. Els diferents clubs de tot el món pertanyents a la Villarreal Academy van detindre les seues habituals visites a la Ciutat Esportiva Miralcamp, on aprenen dels tècnics de la Cantera Grogueta, a causa de la situació sanitària. Ara, amb la volta a la normalitat i la represa dels vols comercials amb els Estats Units, on es troben algunes de les acadèmies, els entrenadors groguets de tot el món tornen a viure de prop aquesta magnífica experiència a Vila-real.

El Villarreal compta amb 15 acadèmies internacionals (Virgínia, Nebraska, Force, Nova York, North Texas, Las Vegas, Houston, Indiana, Mont-real, Ciutat de Mèxic, Sydney, Melbourne, Krasnodar, Corea i Israel) i quatre clubs convinguts fora de les nostres fronteres (Kashima Academy al Japó, ADIUR a l’Argentina, FC Santa Coloma a Andorra i JMP Soccer School a Bolívia). Des de principis de setembre fins hui, el Villarreal ha rebut les visites de les acadèmies d’Israel, Houston, Las Vegas Mont-real i Corea i espera imminentment la d’Indiana, a més de les de Sydney, Nebraska, Nova York i Virgínia per a 2022.

El director de l’acadèmia de Las Vegas, Jordan Greenway, compte que “des que ens unim al club, ens han fet sentir part d’aquesta família. Es nota que aquest club és de la gent. Tots els clubs diuen que són diferents, però aquest realment ho és”.

El gerent de l’acadèmia nord-americana afig que “el Villarreal ens ajuda en tot, en l’entrenament, en xarxes socials o en altres àrees de negoci. És un honor portar la seua imatge a Las Vegas”. Tota aquesta ajuda del Submarí té un propòsit i Greenway té clar quin és: “De xicotets, tots somiem amb ser futbolistes professionals i nosaltres tractem d’ajudar els xics d’allí a intentar-ho”.

Per part seua, Jennifer Coronel, la directora de l’acadèmia grogueta a Houston, destaca que “el Villarreal ofereix tot el que les famílies i els xiquets busquen a Houston”, ja que segons ella, “som una escola xicoteta en el sentit que coneixem a tots els xiquets i tots els pares, però tenim clar quina és la nostra visió, la de continuar creixent i, al mateix temps, som un club competitiu. En aqueix sentit, hi ha molta professionalitat”.

Coronel subratlla la il·lusió que van sentir els seus pupils americans en veure en directe al primer equip del Villarreal: “Veure un partit en La Ceràmica és un somni. Tenim equips professionals als Estats Units, però això és una cosa totalment diferent. En veure les cares no sols dels aficionats, sinó dels jugadors i el cos tècnic, vam comprendre que això és un sentiment d’orgull únic”.

D’aquesta manera, el Villarreal troba sinergies en diferents escoles de futbol de tot el planeta que gaudeixen d’estades a la ciutat de la Plana Baixa mentre aprenen la metodologia de la Pedrera Grogueta i gaudeixen del futbol de més alt nivell.

Compartir.