skip to content
“Torne amb més ganes que mai”
“Torne amb més ganes que mai”

ACF FOTOGRAFÍA

Adrián Marín ja s’entrena amb normalitat després de superar la seva lesió de genoll

Adrián Marín veu la llum al final del túnel. El lateral esquerre murcià del Villarreal ja està recuperat de la complicada lesió de genoll esquerre (síndrome de cintilla iliotibial) que va patir en la passada temporada i ara té clar que ha d’anar amb passos curts però ferms. “L’objectiu que tinc és apuntar el més alt possible, però sé que he d’anar a poc a poc pujant esglaons a poc a poc. Torne amb més ganes que mai perquè ja m’he recuperat del genoll i espere no tornar a recaure, com en altres ocasions”.

El del planter ha comentat la dificultat de fer-se un buit en la primera plantilla, però vol progressar per guanyar-se la confiança de Marcelino García Toral. “Amb aquesta gran plantilla hi ha competència en tots els llocs, però jo només pense a guanyar la forma a poc a poc i recuperar sensacions. Ara mateix estic entrenant amb la primera plantilla, però sé que jugaré alguns partits amb el filial per anar agafant ritme. Tots els jugadors del planter estem donant el màxim per poder pujar-nos al tren del primer equip”.

Adrián Marín ha reconegut que jugar amb el Villarreal B seria un avantatge per poder sumar minuts i agafar més ritme. “Jugar amb el filial no seria fer un pas enrere, sinó tot el contrari. L’any passat vaig jugar només 4 o 5 partits amb el ‘B’ i llavors l’ideal seria seguir per la mateixa línia d’anar ascendint a poc a poc. És important jugar al filial per sumar minuts, superar del tot la lesió i demostrar-li al míster que puc estar en el primer equip”.

Finalment, el murcià ha valorat els objectius globals del club de cara a la pròxima campanya. “Nosaltres vam arribar lluny l’any passat. Tal com estan les coses és difícil obtenir títols, però tenim la il·lusió d’arribar lluny en les tres competicions. Crec que l’equip té bon nivell de jugadors però hi ha altres factors, com les lesions, que en la passada temporada ens van afectar molt. Espere que aquest any no tinguem aquesta mala sort”.

Compartir.