skip to content
Torna la passió pel futbol amb LALIGA GENUINE
Torna la passió pel futbol amb LALIGA GENUINE

El torneig inclusiu inicia un nou curs amb Tarragona com a primera seu (17, 18 i 19 de novembre)

LALIGA GENUINE inicia la temporada 2023/24. El torneig inclusiu més important d’Espanya arriba a Tarragona per a jugar la primera fase, que se celebrarà els dies 17, 18 i 19 de novembre en el Nou Estadi Costa Daurada i en el Complex Esportiu Futbol Salou.

En la present edició, Tarragona obrirà el teló a un torneig que també aterrarà a Cadis (2, 3 i 4 de febrer) i la Corunya (15, 16 i 17 de març), que seran les seus de la segona fase; a Tenerife (12, 13 i 14 d’abril) i Burgos (10, 11 i 12 de maig) per a la tercera; i Getafe (7, 8 i 9 de juny), que acollirà la quarta i definitiva fase de la temporada.

A més, enguany la competició comptarà amb la participació de fins a 46 equips procedents de tota la geografia espanyola. Ja que enguany s’han sumat a l’aventura de LALIGA GENUINE el Racing Club i Racing de Ferrol.

Un il·lusionant començament davant Racing, Ferrol i Andorra

L’EDI del Villarreal CF ja coneix el calendari que li espera en la primera de les fases de la present campanya de LALIGA GENUINE. El Submarí estrenarà este emocionant torneig davant el Real Racing Club el dissabte, a partir de les 12.00 hores. Eixe mateix dia, a partir de les 18.30 hores, jugarà també contra el Racing de Ferrol. Ja en la jornada del diumenge, a partir de les 10.00 hores, l’EDI groguet jugarà la seua última partit del cap de setmana enfront del FC Andorra.

Per si no fos prou, abans que la pilota tire a rodar, els equips participants gaudiran el divendres d’una jornada de convivència única a Port Aventura.

Per a esta primera cita, el Villarreal CF estarà representat per la següent nòmina de 16 jugadors: Nerea, Abraham, Oriol, Miguel Ángel, Adrián, Ricardo, Ricardo, Eduard, Eduardo, Luis Alberto, David, Joan, Jessica, Víctor, Marc i David. Així mateix, els futbolistes estaran dirigits pels tècnics Sonia Alcón, Ana Roig, Natalia Miró i Antonio Jiménez.

Sobre la competició

LALIGA GENUINE és ja un projecte consolidat en el panorama nacional que fomenta la igualtat, la tolerància i el respecte mitjançant la força del nostre futbol, però també mitjançant programes d’inclusió sociolaboral i de suport a la formació dels seus integrants. Cadascun dels partits disputats al llarg de la temporada representa una oportunitat perquè els participants mostren la seua passió pel futbol i ens demostren que, amb determinació i suport, tots podem aconseguir els nostres somnis.

Compartir.